|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
MSSQL bağlantısı
Merhaba,Accessten mssql geçme kararı aldım.Bu Sebeble mssql 2000 i makinama kurdum işin garib tarafı kullanıcı adı ve şifre bölümünü bir şekilde es geçtim şu an bağlanmaya çalışıyorum fakat
Microsoft OLE DB Provider for SQL server (0x80004005) Geçersiz yetkilendirme belirtimi /ar_ge/SQL_SERVER/Conn.ASP, line 8 şu an bu şekilde hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim <% DB_SUNUCU_ADI = "WEBMASTER_ASP" DB_SUNUCU_KADI = "" DB_SUNUCU_SIFRE = "" DB_SUNUCU_VT = "DENEME" Set Conn = server.CreateObject("Adodb.Connection") Conn.Open "Provider=SQLOLEDB;server=" & DB_SUNUCU_ADI & ";User ID=" & DB_SUNUCU_KADI & ";Password=" & DB_SUNUCU_SIFRE & ";Database=" & DB_SUNUCU_VT & ";" %> |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Re: MSSQL bağlantısı
Kod:
Set conn = CreateObject("ADODB.Connection")
conn.CommandTimeout = 90
conn.Provider = "SQLOLEDB"
conn.Properties("Data Source").Value = "" 'server
conn.Properties("Initial Catalog").Value = "" 'db Name
conn.Properties("User ID").Value = "" 'userName
conn.Properties("PassworD").Value = "" 'password
conn.Open
Ayrıca database üzerinde yaptığın yetkilendirme ayarlarını da kontrol etmelisin. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Re: MSSQL bağlantısı
Hata Tipi:
Microsoft OLE DB Provider for SQL server (0x80004005) Login failed for user '(null)'. Reason: Not associated with a trusted SQL server connection. /ar_ge/SQL_SERVER/Conn.ASP, line 21 Böyle Bir Hata Veriyor.Sanırım Kullanıcı Adı Ve Şifresi gerekiyor fakat bunun nerden oluştulacağını bilmiyorum.Google Arattım ama bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!