|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Php-Nuke?
Sanırım sitede bir problem var. Ne kadar uğraştıysam da üyelik şifresi e-mail adresime gelmedi. Ayrıca sitede onlara ulaşabileceğimiz herhangi bir e-mail adreside bulamadım. O yüzden buraya yazıyorum.
Çevirilerin bir kısmını inceledim ve ufak tefek bazı hatalar olduğunu farkettim. Bu ve bunun gibi hataları düzeltmek üzere bu oluşumda yer alabilirim. Çeviri grubundan arkadaşların dikkatine. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Şikayetinde haklısın.
Malesef şu an sitemiz mail atamıyor.Bunu çok yakında halledeceğiz.Seni de takımımızın bir parşası olarak görmekten mutluluk duyarız. Bizimle iletişim kurabileceğin bir adres bulamamıssın sanırım.... Bunun için tek yapman gereken forumumuza mesaj atmak.Biz derhal konuyla ilgileniriz. Çeviride bulduğun hataları da foruma yazarsan çok seviniriz. İyi çalşışmalar
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
MyODBC ile MySQL db'yi dsn haline getirip rahatça ASP,cfm,servlet,PHP vs vs ile bir ODBC nesnesi olarak kullanabilirsiniz.
http://www.mysql.com/downloads/api-myodbc.html Bundan baska bir MySQL API'sı vardı ASP icin ama paralı idi.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
BORA ...
Benim üyelik için şifrem sizinde sitede farkettiğiniz hata yüzünden elime ulaşmadı, ve sitede üye görünüyorum, tekrar kayıt olamıyorum. Mümkünse bir kontrol etmenizi rica etsem...
PS: sitede kontak bölümü çalışmıyor. Bilginize... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
duyurulur , arkadaslara , ihtiyaci , ceviriyorlar , turkceye , manuallerini , mysql |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!