|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
hazır MySQL - ASP demişken, benim ileride kullanmak istediğim ASP bir forum var, ve bu forum bir MDB dosya ile çalışmakta. Ancak şu anki hostum (f2s) sadece MySQL + PHP desteklediğinden, forum için dışarıya bir link vermek zorundayım. İşte bu forumun MDB database dosyasını f2s hostunda bulunan MySQL'da database barındırmam mümkün mü? VE MDB dosyalarının MySQL'e nasıl dump edilmesi gerekir? (Bunun için uğraşıyorum çünkü bulduğum ASP serverlar oldukça yavaş.)
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
nasa mysql'e geçti ama ....
unix windows tartışması hep süregeliyor. şu linuxda mysqli sorunsuz çalıştırabilen kaç amatör vardır. winamp dinlerseniz ellerinizi mouse'dan çekmeniz zorunluluk. C++ ile apileri hakkıyla öğrenmeden bir insanın windowsun karizmasını anlayabileceğini sanmıyorum. Linuxda apachenin çok süratli olması haricinde etkilendiğim yanı olmadı. internetçiler için birileri tüm kurulumları yapmak kaydıyla cazip.
aynı anda 100 kişinin alışveriş yaptığı bir türk sitesi yokken, database performansını türkçe olarak tartışmanın da anlamı yok. doğru tasarlandığı takdirde basit bir mdb ile de yoğun bir trafiğin üstesinden gelinebilinir. Database tasarlamak ayrı bir konu bilmek lazım. Not Microsofttan 1 kuruş menfaatim yoktur)
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!