|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
MySql in yeri
Yahu başıma iş aldım ve PHP ile sayfa yapmam gerekiyor ve PHP den çakmıyorum MySQL den de. sorun Şu : Yerelde oluşturduğum MySQL dosyalarını hostta nereye atacağım. Linux server a yabancıyım. Hostin adminine mail attım ve bana aşağıdaki mesajı yolladı ne demek istedi açıklarmısınız lütfen. Admin Notu "Database dosyalarınız zaten ftp alanınızın içinde tutulmaz. Bu anlamda bir güvenlik problemi mevcut değildir. phpMyAdmin benzeri arayüz programları kurmadan alanınıza database'inizi görüntüleyemez ve dosya şeklinde çıktısını alamazsınız." Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Her Server da....
Ya da genelde her server da Phpmyadmin kuruludur..
Yani sen phpmyadmin ile database yaratır ve tablolarını vs lerinide yaratırsın bununla.. Serverin sana vermiş olduğu kadını ve şifreni girerek bunu halledebilirsin... Bilgimin yettiği kadarıyla sana yardımcı olmaya çalışırım... İyi çalışmalar... ( ASP olsaydı daha çok yardımım olurdu ) |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Mysqle Data Uploadı
MySQL yönetimi için (yerelde yaptığın bir database i servera yüklemek için ) PhpMyadmin yada onun tarzında herhangibir programa ihtiyaç duyarsınız. Phpmyadmin aslında bir program değil bir web sitesidir. Bu site sayesinde databasei yönetebilirsiniz.
Eğer herhangi bir MySQL yönetim arabirimi kullanıyorsanız. Örneğin mysqlfront gibi. Yerel sisteminize kurduğunuz program ile uzaktaki sisteme bağlanabilirsiniz. Yalnız bunun için sabit bir ipnizin olması gerekir ve MySQL de size bu ip için yetki verilmesi gerekiyor. Baya uzun bir işlem... En güzeli PHPmyadmini inndir.com dan indirip. web serverınızdaki FTP alanınıza kurarsınız. Bu sayede databasenizi yönetirsiniz.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!