|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
MySql ile Takvim
Merhaba bir tane takvim yapıp onun uzerinden arsive gitmek isteyen birisi alttarafta su kolari goruyor bu kodlari olusturan toplan kac tablo var ve yazilisi nasli oluyor MySQL tabloda nasil sorgulanir bunun ornek kodlarini yazarmısınız. tesekkurler. calender.PHP?year=2002&mounth=06&day=02
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bunun daha cok söyle olabileceğini düsünüyorum
calender.PHP?date=2002-06-02&konu=genel gibi cünkü senin yazdığın gibi olması icin tarih bölümüne tabloda üc ayrı field acmak lazım, söyle bir databaseden database=takvim tablo=yazilar fieldlar ise id=>1 konu=>genel yazan=>hseven baslik=>mysqlden sorgu yorum=>deneme deneme deneme deneme yorumları date=>2002-06-02 mysqle bağlandıktan sonra bu tablodan 2002-06-02 tarihinde yazılan genel bölümündeki bütün yazıları çekmek için $sec=@mysql_query("select * from yazilar where date='2002-06-02' and konu='genel'"); şeklinde dene eger anlamadıysan kücük bir örnekle konuyu biraz daha açabilirim veya ben soruyu yanlıs anladıysam eh o zaman sen soruyu biraz daha aç
ispanyolca türkçe sözlük || sözlük test || uludağ sözlük : bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş sozluk klonu. Vakit geçirme aparatı. Mesaj hizir tarafından 14.06.2002 (15:32) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
yo, öyle de olur, ben şöyle geçiyorum string'ten,
events.ASP?date=06%2F05%2F2002&month=6&year=2002 tablo şöyle: ID | ADDED | START | END | TITLE | DETAIL | BY | PRIVATE
|
Zoque'a hoşgeldiniz!