|
|
#1 (permalink) |
|
Mysql de Blob alan sorunu
Arkadaşlar benim problemim blob alanlar ile ilgili yaw... Bu blob alana zip formatında dosyalar gömmem gerekiyor. Güzel güzel yapıyorum (Resim gömmem işleminden az buçuk tecrübne edindim.) Sonra bunları PHP dosyası yardımıya databaseden çekip headerlarına bunun bir zip dosyası olduğunu yazıyorum otomatikman download ediyor buraya kadar herşey güzel. Fakat download edilen dosya çalışmıyor. Boyunu baktım zamaan bizim 95 kb lik zip dosyası olmuş size 65 kb. Zip arkadaş MySQL tekrardan sıkıştırmış. Bunu nasıl aşa biliriz bir fikri olan var mı acaba????
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Hehe arkadaşları ufak bir problem miş ama beni baya uğraştırdı. Blob alanın maksimum depolaya bileceği veri büyüklüğü 64kb lik. Bu longblob ile 4gb ye kadar çıkabiliyor.
Sonuçta MySQL sıkıştımamış sadece verinin 64 kb lik bir kısmını almış. Tabi zip dosyasının sonu olmayınca başıda pek işe yaramıyor
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: kocaeli
|
:=)
Aynı soruna benzer bir durumda MySQL e bağlanmaya yarayan MySQL front programında yaşamıştım.Kullanıcıları sırala dediğimde sadece 20 üye sıralıyordu.Yani gerisi yok.:=) Meğer yukarıda sayıı belirten küçük bir kutu varmış.İiçine kaç adett yazarsan o kadar çıkarıyor.İlgilenenlee duyurulur..
|
|
|
#4 (permalink) |
|
orada MySQL front da limit belirte biliyorsun yani SQL kodu ile ilgili bir durum. Fakat Blob alanlardaki durum ise blob alana depolanan verinin maximum boyutu ile ilgili bir şey genede olabilecek bir hatayı belirttiğin için teşekkürler.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!