|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
neworder.box.sk dan bununla ilgili bir çok programa ulaşabilirsin.
Bir çoğu brut force gibi atak sistemleri ile çalışıyor. Yani bildiğim kadarıya direk açacak aktif bir prog yok ancak. Ortalama 8 karakter bir şifreyi max. 2,5 günde falan kırarsın (A-Z 0-9 // Celeron 500 veya PII 400 felan...) Sonuçta kırılır yani. bir de eğer DB ye erişim ASP leri varsa unutmaki onlar da şifre yazıyor olmalı belki aklınıza gelmemiştir...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Essen
|
Soul Yanliyorsun böyle bir program var adini suan icin bil,miyorum overkey mi ne olmasi lazim bende var bununla bütün office ailesinin passw lerini aciyorsun. hemde cok kisa bir sürede yani 20 saniye bile sürmüyor. Daha önce bir cok kere denedim calisiyor yanliz fiyat oldukca yüksek Buradan vermek istemedim zoque karsi ciakabilir diye ama yardimci olma acisindan
wefra mail adresini yaz yada dosya kücük ise yolla acayim (deneyim) yada programi senin icin bir url ye atayim devamini mailden hal edelim saygilar. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Bundan karşı çıkacak bir şey yok, kanun dışı bir konu değil bu.
Bildiğin gibi Subseven trojan değil "remote control" programı bu da aynı şekilde şifre hatırlatma programı. Yani programı buşlduyasan buraya yazda bir inceleyelim isterim.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Xcoder bekliyoruz !
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
http://www.elcomsoft.com/aoxppr.html adresi bu yanliz full sürümü lazim bende var ama cdlerde bulamiyorum buluncaq söylerim yollarsiniz dosyaqyi kirarim. saygilar
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Xcoder screenshotlardan da görüldüğü gibi "Brute Force" "Word Dicotnaty Attack" kullanıyar yani ha dedin mi kırmıyor...
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|