Zoque.Forum
»
Mydomainden yönlendirilen domainlerin www.xx.com/bölüm şekli nasıl?
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|
Mydomainden yönlendirilen domainlerin www.xx.com/bölüm şekli nasıl?
Ben mydomain.comdan yönlendirme yaptım.Yönlendirdiğim adreste sadece yukarda www.xxx.com yazıyo mesela bi bölüme tıklayınca www.xxx.com/sinema gibi gözükmesini istiyorum yukardada bunu nasıl başarıcam.Bide aynı olay Explorer barındada olursa güzel olur.Şimdiden teşekkürler...
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
@Pegas
sorunu yanlış anlamadıysan herşey default veya index de gizli örnek1: sinema.ASP diye bir sayfan var diyelim ilk olarak sinema diye klasor açıyorsun sonra bu klasor içene sinema.ASP dosyasını yüklüyorsun fakat sinema.ASP nin ismini default.ASP yapıyorsun artık http://www.xx.com/sinema olarak link verebilirsin örnek2: macera.ASP diye bir sayfan var sinema klasorunun içine macera diye yeni bir klasor açıyorsun macera klasorunun içine macera.ASP dosyanı yüklüyorsun fakat macera.ASP nin ismini default.ASP yapıyorsun artık http://www.xx.com/sinema/macera olarak link verebilirsin. örnek3: ... uzayıp gidiyor Not: dosya uzantıları illede .ASP olacak diye bişi yok .HTML de olur. ana sayfanız default değilde index ise tüm default ları index yapınız. yukarıda yazdıklarım Free web hosting Brinkster de çalışmaktadır. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
hayır bio şimdi pegas'ın demek istediği şu; bir web sitesi yapmış ve aldığı atıyorum xxx.com domainine yönlendirmiş. ancak www.xxx.com domainine girince sitesini koyduğu host açılıyor ve nereyi tıklarsa tıklasın browserda www.xxx.com sabit kalıyor. pegas ise xxx.com domaninden sitenin gezilmesini istiyor (örneğin deneme.HTML sayfasına yıklayınca www.xxx.com/deneme.html çıkmasını). ancak bunun yapılabilmesi için dns ayarlarının yapılması ve dns ayarı destekleyen hostunun olması gerekli.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| nasil , sekli , wwwxxcombolum , domainlerin , yonlendirilen , mydomainden |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!