Zoque.Forum
»
Domain uzatma
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Domain uzatma
Merhaba ben daha once fasthost.co.uk tan reseller alan bir vatandas tan domain aldım herif siteyi kaapttı gitti bende kaldım domainim bitmesine bir ay war fakat ben dns mi değiştrimiyorum bu arada sitenini kapanıp aksaklığa uğramaması lazım cunku hostumu bir tanıdıktan belese alıyorum domainin admin maii benim ustume nasıl uzatıcam trasnfer edip bi yere sonra gene o firmamaın dns sine yonlendirsem olurmu fasthost a akc kez mail attım herif domainin reselleriyla konus diyo adam gitti napacam yarıdm edermisiniz
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
herhangi bir problemle karsilasirsan en iyisi domaini transfer etmen olur. bu konuda dikkat etmen gerekenler:
Alıntı:
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Aman transferden önce çok önemli bir nokta domain expire'a 1 ay kalmışsa genelde çok ciddi sorunlar çıkabiliyor.
2-3 ay kadar site kapalı kalabiliyor. Bu konuda dikkat edilmeli, transferden önce bu konuda transferi yapacak firmanın FAQ su incelenmeli ve gerekirse firmaya da durum bildirilip bilgi alınmalı. Aksi takdirde ciddi aksamalar oluşabiliyor.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!