|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
tavsiye edebileceğiniz reseler hosting paketi
25 adet domainim var. Aşağı yukarı 50 domaini barındıracak, 500 MB ve band genişliği yüksek PHP MySQL destekleyen bir reseller hosting arayışı içindeyim. Fiyatı uygun teknik desteği 7/24 olabilecek bir hosting firması olmalı. Edindiğim tecrübelerden dolayı Türkiye deki bir hostta barındırmayı asla düşünmüyorum. Yurtdışında olmalı. Sizlerden resellerı paketini kullanıp beğendiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz bir hosting firması varmı? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Türkiyeden olacak ama belirtmek istedim yine de: Ben 3 aydır faktori web'den reseller paketi sahibiyim.
hosting firması gibi insanlara alan satmak için pek uygun değil, çünkü bazı kısıtlamaları var (web user açamıyorsun mesela) ama benim gibi müşterilerin web sitelerini barındırmak için ve tanıdığın kişilere alan vermek/satmak için kullanacaksan çok ideal olduğunu söyleyebilirim. Özellikle geçen ay sunucularını Bnet'e taşıdıklarından beri hiç bir problem yaşamadık. PHP, MySQL vs desteği var ama malesef crontab özelliği olmadığı için sunucuya zamanlanmış görevler veremiyoruz. >>>site Örnek istersende, imzamdaki siteler burada barındırılıyor mesela.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
yagmur kardeş yüksek bandwith derken ne kadar yüksek?
yani 10 gb mı 100 gb mı ne kadar ![]() ayrıca hangi firmaları denedin veya ne kadar denedin bilmiyorum ama müşterilerin türk ise sunucuları türkiyede olan bir hosting firması çok büyük avantajlar sağlayacaktır. 15-20 domainim var ve çok memnunum türkiyeden ve türklerden ueheueue |
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
benim 3 tane de yurt dışında hostum var şu anda. 3ü de farklı yerlerde. hatta bandwithleri türkiyedekilerin 3 katı hepsi.
ama gel gör ki dostum bizim türk müşteri "bu site niye yavaş açılıo böle 2 saatte gelmiyor" diye şikayette bulunmaya başlayınca biz de türkiyeye yöneliyoruz. adam da haklı. türk hatlarını kullanıo ve türkiyedeki sunuculara çok hızlı erişip, kendi yurt dışındaki sunucuda barınan siteye girerken 10 saniye fazla beklemeye dayanamıyo. böyle bir problemin olmucaksa yurt dışına bak derim. |
|
|
|
#8 (permalink) |
|
birkac mesaji sildim, konu ile ilgili aciklamayi burada bulabilirsiniz:
http://forum.zoque.net/showthread.ph...5689#post65689
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!