|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Yok böyle bişi ya(Turkticaret)
Arkadaşlar size başımdan geçen bir olayı anlatıcam.Turkticaret.nete alan adı tranferi için başvurdum(başvurmaz olaydım)Domaini trasnfer formunu doldurup parayı yolladım.Parayı yollmadan once sitelerine girirp hesap nolarını alacaktım browseracmadı sorun vardı.Arkadasa benim accoutnumla her hangi sallama bir domain reglemesini soyledim tabi regleyince hesap noları cıkıyor hvale kısmına domainin adını yazmadıkca reg etmiyorlar domaiini arkadasla maksat pustuk olsun diye www.topsamosh.com yazmıs neyse hesap nolarını verdi bende havaleyi yaptım havle acıklamasına www.adresim.com alan adı transferi yazdım .Lan 2 gun gecti mail geldi alan adı trasnferiniz gercekleşti diye bi baktım www.topsamosh.com yasıyor hemen ardım turkticareti dunda korpe diye bi kadın cıktı daha oncede arayıp adresim.com için döeme yaptığımı soyedim kadın sallavari bir tavırla adımı bile sormadı. neyse daha 5 dakak once arayıp durumu anlattım bana yapabilecekleri bir şey olmadığını soyledi ya dedim ben aıcklamaya adresm.com yazdım ve sizi aradaım dedim oda acıkalamda sadece www yazıyor dedi ya boyle bir mazeret olurmu kadına diyorum ben sizi aradım soyledim iplemiyor.Lan bir daha bunlardan domain alırsam ne oluyum.ucuz dedik rezil olduk. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
özel mesajin var. kontrol panelinden okuyabilirsin.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Bilmiyorum ama topsamosh uzerinde bir kayıt yapmıssınız siz ve onu vermiş gibime geldi ama herkez turkticaret hakkında konusuyor bilmiyorum cok ucuz diye bende domainlerimi ordan almak istiyorum ama karasız kalıyorum siz bu şeylerle karşılaşınca
Birde zoque yolladıgın ozel msg yi banada yollayabilirmisin? |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben 3 domain kullanıyorum(turkticaret.net üzerinden) çok büyük bir soruna karşılaşmadım. Ama site sayfalarının büyük bölümünde güvenli sayfa kullanıldığı için yavaş çalışıyor.
Belki şans bana güzel yüzünü gösteriyordur.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Bodrum - İstanbul, Türkiye
|
Turkticaret.Net'ten yaklaşık 15-20 alan adı ve web alanı satın aldım, şimdiye kadar ne alan adı nede web alanı ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım. Değişik konularda (Fatura olayları ve destek gibi) aradığımda her zaman ilgili kişi ile konuşmalarım ve sorularıma cevapları gayet iyidi.
Yazılanları okuduğumda benim içime kurt düştü ama şimdilik sorun yok umarımda yaşamam... |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
samet'e gönderdigim özel mesaj türk ticaret ile ilgili degildi. kimilerinde galiba yanlis bir izlenim uyandirdim.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!