|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İst.
|
Sorum hosting uzmanlarına
Merhaba! Bana domain mapping hakkında bilgi lazım. Biliyorsunuz bir domaini mapping yaptığınız zaman diğer sitede ne varsa hepsi bu sitede de gözükür. Yani iki aynı sayfa oluşur. Benim öğrenmek istediğim subdomainlere de mapping yapılabiliyormu? Mesele arif.com u arif.domain.com a mapping yapa bilirmiyim? Bu hizmet paralı mı oluyor. Yoksa ücretsiz mi. Bana mapping hakkında geniş bilgi yaza bilir misiniz? Cevabınızı acilen bekliyorum. Mesaj Arif tarafından 11.04.2003 (15:13) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
hosting aldığım adminlerle konuşsan daha iyi yardım ederler ama server benim ben ilgileniyorum dersen internet information services den arif.com un özelliklerine gel giriş dizininden URL'ye yönlendir var orayı işaretle alta Yerel yol var orayada arif.domain.com yaz tamam de işlem bitsin... Umarım yardım edebilmişimdir
dipdeki not: fiyatı yok biliyorum
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: In Your Inside
|
Eğer domain'in DNS yönetimi sizdeyse istediğiniz kadar map yapabilir, istediğiniz sub domaine uygularsunız.
Mapping genelde A kayıtları (domain to ip) için etkili olur. domain veya sub domain olması farketmez. mappingi CNAME (domain to domain) ile yaparsanız adres barda güncel domain ne ise o gözükür. Fiyatı değişiyor (bizde ücretsiz DNS panelinden kendiniz yapıyorsunuz) |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!