Zoque.Forum
»
yerli hostlar iyi de yabancılar ne alemde?
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
yerli hostlar iyi de yabancılar ne alemde?
selam herkese.. bu foruma yeni katıldım.. (çok geyiq bi başlangıç, idare edin
) bu hostlarla ilgili mesajları okudum da hep türkiş host firmaları vardı... peki ya yabancı host firmalarına ne oldu?? hiç yabancı host kullanan yok mu?? ben bi tane bulmustum (HostOnce), onu almayı düsünüyorum.. sınırsız falan var hesaplarında.. şişirme olabilir mi? bi bilen var mı ya?? beni anlayan var mı daha doğrusu?? ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Yabancı hostlar için ilk başvuru noktası www.webhostingtalk.com olabilir,
Bir çok firma hakkında detaylı bilgi içeriyor |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
eywallah hocam, bi bakmaya değer... peki şöyle sorayım ben, bu yabancı server kullanımı sağlıklı mı sizce?? yani bi yağmur yağıyor, masallah ttnet omurgası eriyor
bu gibi durumlar...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
valla, denemeden bilemiyecez gibi geliyor.. en ucuzunu arıyorum, malum ucuz etin yahnisi misali bir şey de olabilir korkusu yok değil. ama dediğim gibi deneyiceiz herhalde, baska çare yok.. bakalım, allah sonumuzu hayır ede..
![]()
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: In Your Inside
|
Yabancı ve özellikle sınırsız başlıkla bir çok servis veren firmanın sözleşmesini iyice okumadan, anlamadan asla hizmet almayın, öyle sözleşmler gördümki CPU'nun %3 ünü aşarsanız dahi sorgusuz sualsız hesabınız iptal oluyor. ve araştırmalarıma göre yurtdışındaki bir çok firma yine özellikle sınıırsız hizmet verenlerin amacı hosting değil, vur kaç ticaretedir. onlar için sürekli müşteri kayıp demektir. servis, destek vermezler paranızı alıp çekip gitmenizi beklerler. çünkü alınan ücretin iadesi sözkonusu değildir.
Kısaca: Özellikle bazı ucuz ve sınırsız çok cazip gösteirlen hatta övülen firmalar için müşteri kektir. hesabınızı bir an önce kapatmak için ellerinden geleni yaparlar. çünkü yeni kekler için fırında yerleri olmalı. Lütfen sözleşmeleri okumadan asla servis almayın. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
yanıtlarınız için teşekkür ederim...
bu arada şunu da merak ediyorum, ya bulan nasıl buluyor? yani bir sürü site görüyorum, adam bulmuş bir host.. iyi gibi de gözüküyor.. acaba onlar da işin başında kazıklanıp akıllananlardan? ya da şanslı olanlardan mı? merak ediyorum..
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
selam arkadaşlar
hostonce.com kullanmış biri olarak söylüyorum : UZAK DURUN adamlar bizim tüm dosyalarımızı sebepsiz yere ucurduktan sonra sadece "sorry, we have deleted all your files, you have to upload them again" diye cevap verdiler. tabiki iş sadece bununla kalmamış bizim tüm email ve ftp hesaplarımızda uçmustu. hem adamlar artık sınırsız hizmetide kaldırdıllar, artık 500 mb alan ve 25 gb aylık transfer limit koydular ayrıca erişimde çok yavaş, ben sözün özü hostonce.com dan UZAK DUR !!! |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
bu arada düşüncemi belirtmek isterimki; yurtdışındaki firmalarda başınız belaya girdiğinde (para alınmaması, haklarınızdan olma vb.) türkiyede kurulmuş firmalara nazaran daha zor çözersiniz sorunlarınızı bence. Onun için yurtdışı sunucu kullanacaksanız gerçekten bu vur-kaç şirketlere karşı açıkgöz olmalısınız.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!