Zoque.Forum
»
Server Bulundurma
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Aylık ortalama 400$ veriyorsun co-location için. Ama bir ara co-location almıyorlardı sanırım atrık kabul etmeye başladılar.
Ama En sağlıklı bilgiyi bu numaralarda. Hatta sana iyibir co-location makinesi sistemide önerebilirler. Tel: (212) 355 5100 Fax: (212) 347 0470
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Co-Location hizmeti veriyorlar artı daha fazlasını yapıp senin yerine makineyi toplayıp kurup herşeyini hazırlıyorlar.
Fakat sana ufak bir ipucu maliyet uçuk olacak onun için kendini hazırla. Artı bu işi çok daha ucuza başka yollardan yapabilirsin. Neden 4x4 bir DELL ( ) neden BNET bunları özel mesaj yoluyla yada hangi konu üzerine yoğunlaşacagını bana öms ile yazarsan sana seçenek sunabilirim. (Bu arada yazdığım şeylerin reklam olarak anlaşılmaması dileğiyle ) Bunu yazmamın sebebi bu konda çok fazla araştırma yapmış olmamdır. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bnette rack standartı var
normal pc yi koyamıosun bnetten rack kiralarsan 300-500 $ arası makine kirası verirsin bunun içine 256 k lık bağlantı da dahil tek başına colocation istiosan önce rack alıcan bi yerden sonra yaklaşık 200$ colocation alıolar(dı) makine almak büyük hata ona para bağlıcana kirala daha iyi istediğin zaman(sözleşmen yoksa) makineyi değiştirirsin bikaç kişi 18 aylık sözleşme felan yapmış galba onları da duymuştum |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bizim kendi makinemiz var BNET üzerinde ama pc, rack değil sanırım son pc yide biz koyduk
Makineyi kendin toplayacaksan birçok şeyi göze almalısın.Ben NT server kurduğum için onun zorluklarını söyleyeyim. >>Lisans ücretleri ki bu sadece win2000 için ödeyeceğin para değil. Normal server ve host işlemleri için bir kaç ve pahalı programlar ( server-u ftp,merak mail, HC bunlar benim kullandıklarım ) >> sorun çıktımı ( host,mail,yönlendirme,dns,iis vb.) tek başınasın BNET sadece serverına restart atar o kadar gerisi sana kalmış. >> Güncellemeler, yedekler,çökmeler,hackler'le sen ilgileneceksin. >> Baştan sistematik çalışılmadığı zaman ileride artan domainlerle birlikte bir karmaşa çıkabiliyor onun için herşey sistemli ve düzenli bir biçimde gitmeli yoksa benim gibi olursun ![]() >> Yukarıdaki sorunlar baş gösterdimi ve 50 müşterin bir anda seni aradığı zaman gör o zaman eğlenceyi ![]()
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
itü bilgisayar klübünde mi
![]() |
|
|
|