Zoque.Forum
»
yeni (tr) uzantilarin satisina baslandi,
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#3 (permalink) |
|
kimin hangi domaini aldigini gösteren bir sayfa var mi?
merak ettim simdi neler alindigini...
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: Izmir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
buradan alınacak bi adresi ücretsiz hostlara yönlendirebilme imkanımız var mıdır acaba? fiyatlar oldukça uygun geldi...
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ücretsiz nameserverlar (zoneedit.com , mydomain.com ) vasıtasıyla da ücretsiz hostlara yönlendirebilirsiniz domaininizi
ispanyolca türkçe sözlük || sözlük test || uludağ sözlük : bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş sozluk klonu. Vakit geçirme aparatı. Mesaj hizir tarafından 26.05.2003 (23:43) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
bende bir kaç büyük firmanın adını aldım (:
Saolsun Turk Net hepsini almış sex,mpe,downlaod,sinema vs vs hepsini almış ama sdikkatimi çeken bir nokta var aldığı domainlerin parasını ödememiş daha yani ödemeye bilitrde ama para b.k gibi onlarda belli olmaz (: |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
http://generic.nic.tr/istatistik/alanadi.php < şuradaki olayı üzücü buldum. mesela, bilgisayar için 286 kişi başvuru yapmış. zaten, bunu çekilişle yapmak varken, insanların almaya teşebbüs ettikleri domaini afişe edip, neden daha fazla talebe imkan veriyor insanlar? mesela, eğer bu domainlerin çekilişleri daha yapılmamışsa, ben gidip bunlara başvuru yaparım, o insanlara bir rakip olarakta ben katılırım. hemde, böyle birşey hiç aklımda yokken yaparım bunu...
bilmiyorum, istatistik sayfasında yeralan bu domainler acaba başkalarına tahsis edildi mi? tahsis edilmiş olan domainler mi sergileniyor orada ama, eğer bu bahsi geçen "birden fazla taleplerde, noter huzurunda belirleriz sahibini" şeklinde, sahibi belli olmamış domainlerse "ayıp" diyebilirim büyük rahatlıkla. belkide "cahillik".
|
Zoque'a hoşgeldiniz!