Zoque.Forum
»
Hosting uzmanlarına
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İst.
|
Hosting uzmanlarına
Merhaba!
http://www.Tera-byte.com hakkında bilgisi olan var mı? Mesaj Arif tarafından 31.05.2003 (19:34) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Merhaba,
DNS Recordlar aşağıda tera-byte.com IN NS ns2.tera-byte.com 86400s (1d) tera-byte.com IN NS ns1.tera-byte.com 86400s (1d) tera-byte.com IN NS ns3.tera-byte.com 86400s (1d) tera-byte.com IN A 216.234.161.11 3600s (1h) tera-byte.com IN MX preference: 5 exchange: raptor.tera-byte.com 3600s (1h) tera-byte.com IN SOA server: ns1.tera-byte.com email: hostmaster@tera-byte.com serial: 2003060504 refresh: 3600 retry: 900 expire: 3600000 minimum ttl: 3600 3599s (59m 59s) 11.161.234.216.in-addr.arpa IN PTR raptor.tera-byte.com 3600s (1h) 161.234.216.in-addr.arpa IN SOA server: tera-byte.com email: hostmaster@tera-byte.com serial: 2003061103 refresh: 3600 retry: 900 expire: 3600000 minimum ttl: 3600 3600 ASP desteği gerçek değil.3. parti programlarla hizmet veriyorlar. Koştukları server softvare Apache/1.3.26 (Unix) PHP/4.1.2.Bence iyi bir firma ama daha uygunları olabilir.Bana özel mesaj vasıtasıyla ulaşabilirsin. Kolay gelsin.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Selam,
Benim en korktuğum olay adamların canı sıkılınca firmayı kapayıp gitmeleri O zaman kabak gibi ortada kalıyorsunuz ...Bir kaç hafta serviste aksamalar oluyor ve birazda para kaybediyorsunuz ama tekrar toparlıyorsunuz.Bu durum tabiki yerli firmalara göre çok çok daha az.Yerli firmaları da yazılım güvenliği için kesinlikle tercih etmiyorum. Direkt copy/paste olayı ... Çok yaşadım, pişmanım ve bundan yurtdışı server kullanıyorum ![]() Hoşçakalın.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Anlatayım o zaman.
Ben bir hosting firması sahibiyim. Sende benim bir müşterimsin. Senin yazdığın web tabanlı bir programı (shopping vs.) o kadar çok beğeniyorumki alıyorum -copy/paste- ve sağını solunu değiştirip iç pazara sunuyorum. Sonrada sen gidip o sana ait olmayan programa gidip right click'i bir çakıyorsun adın soyadın yazıyor.Bu değiştirmeye unutmuşlar vs. vs.. umarım anlatabilmişimdir. Not: İstersen özel mesaj vasıtasıyla devam edebiliriz.Hiç kimsenin sinirlenmesini istemiyorum. Hoşçakal.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Karabük
|
slm...
peki önerebileceğin hosting varmı.. şöyle: yeni bi site açmayı düşünüyorum... şuan hostinglerden sim.com.tr ı ve omnisturk.com u düşnüyorum... ayrıca bu konuda bilgim yok..mümkünse dns recordlarını karşılaştırabilirmiyiz...
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Merhaba,
Bahsettiklerin çok iyi firmalar. Kesinlikle reklam veya karalama yapmak amacında değilim.Zaten söz konusu hareketleri firmalar değil sadece kendine firma süsü veren şahıslar yapmaktadırlar.Cep telefonu ile hizmet verirler.Bunlara aldanmayın diyorum. Sadece kişisel olarak bu tarz oluşumlardan haz almadığımı ve tercihlerimi farklı yönlerde(yurt dışı sunucu) kullandığımı bilmenizi isterim. Bu yüzden benden tavsiye isterseniz özel mesaj veya direkt email vasıtasıyla benimle irtibat kurabilirsiniz. Hoşçakalın.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
Sakinol veritabanim arkadasim, ben zaten normalde bir hosting firmasi sahibiyim.ve sen mesajinda yerli firmalar dedigin zaman benim SIRKETIM'de buna giriyor.(dogal olarak) Sana sadece sunu soylemeyi uygun goruyorum; Her ne kadar basina ne geldi yerli bir firmadan onu bilemem ama; Ben bir TURK firmasi olarak bu soylediklerini kendi firmam icin UYGUN dahi gormuyorum.(Benden baska birsuru firma vardir mutlaka durustce isini yapan), Yani ben kalkipta bir musterimin script'lerini veya baska birseyini calmak icin can atmiyorum...
Ayrica bu soylediklerini yurt disindaki firmalarda yapar hemde cok rahatlikla hic suphen olmasin.. Istedigin gibi Ozel Mesaj'ada acigim.Amacim ve belirtmek istedigim sadece her turk firmasini birbirleriyle bir tutmamak... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!