|
|
#1 (permalink) |
|
|
Herkese merhabalar; Benim hosting konusunda bir sorum olacak arkadaşlar. Sorunum şu ki; Fiyatlar hazır 10$'a kadar düşmüş iken kendime bir domain name satın aldım.Fakat bunu ücretsiz bir hosting firmasının server'ında kullanmak istiyorum.URL yönlendirme ile domain ismim girildiğinda sayfalarıma ulaşılmasını sağladım.Fakat bu seferde adres kutusunda ücretsiz hosting firmasından aldığım adres görülüyor. Ben ise sitemin tüm sayfalarında adres çubuğunda kendi domain'imin görülmesini istiyorum.Bunu nasıl sağlayabilirim. Bir diğer konuda;acaba ücretsiz hosting firmalarının dns sunucularının adreslerine nasıl ulaşabiliriz?Öyle ya domain alırken soruyorlar. İlgilenen ve cevaplayan herkese şimdiden zahmetleri için teşekkür ederim... |
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Hala Domain ve Hosting Problemi
İlgilenen herkese çok teşekkür ederim ama yine de problemimi çözebilmiş değilim arkadaşlar. Öncelikle zoque'ya sorumu cevaplamada ki hızı nedeniyle teşekkür ederim.Yine beklediğimden daha çabuk yardımıma koştun,teşekkürler ![]() Fakat maalesef şu an çalıştığım domain registrar, stealth redirection gibi bir seçenek sunmuyor.Bu bağlamda sana yeni bir soru yönelteyim mi?--> Sanırım http://www.mydomain.com stealt redirection'ı destekliyordu.Registrar'ımı değiştirip bu firma ile çalışarak stealth redirection seçeneğini kullansam,sence bir çözüm olabilir mi? Kavacıklı sana da ilgin için teşekkürler ama frame bir çözüm olamaz heralde bu duruma.Çünkü frame'i sitendeki sayfalarda kullanabilirsin oysa site açıldığında adres zaten değişmiş oluyor.frame'in fonksiyonu ancak girişten sonraki sayfalarda adresin değişmesini sağlamak olur ki,benim sorunum daha anasayfada adresin değişmiş olması... |
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Re: Hala Domain ve Hosting Problemi
Alıntı:
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum