Zoque.Forum
»
unlimited bandwith hosting
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
unlimited bandwith hosting
veren hostingleri araştırıyorum bir kaç gündür..
bir kaç tane buldum ama güvenilir olup olmadıkları hakkında bilgi edinemiyorum.. elinizde avucunuzda bu konuda bir hosting şiketi adresi varsa paylaşırsanız sevinirim.. not: birde şöyle maddlere yerleştirmişler çoğu, bandwith imiz sınırsız ama .avi , .mpg , .mp3 vs dosyaları sunmak sözleşme iptali hakkı yaratır.. şimdiden teşekkürler |
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Yer: Avcılar
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
kendine ait sunucun olmadiktan sonra büyük bir bant genisligine sahip olman biraz zor, en azindan seninde ilk mesajinda belirttigin gibi bir takim kisitlamalarla karsilasabiliyorsun. bircok host firmasi hakli olarak bant genisliginin downloadlar icin kullanilmasindan rahatsiz oluyor. benim bildigim amerika kökenli en ucuz dedicated satan firma http://www.ev1servers.net/english/index.asp. aylik ücretlendirmesi 99$'dan basliyor ve 700 gb'lik trafik hakkin var. almanya'da daha ucuza ded. satan yerler var (30 € + 100 gb trafik), ama ön sart almanya'da oturuyor olman.
hosting almadan önce kullanici sözlesmesini ve getirilen kisitlamalari iyi oku. aksi takdirde yüklü bir fatura ya da hesabinin kapatilmasiyla karsilasabilirsin.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
kesinlikle sozlesmeyi iyi okuyun...mesela ev1 de spam yaptiginizi anladilar diyelim ve bu sorunu gidermezseniz sunucunuzu networkten askiya aliyorlar..sadece spam icin demiyorum AUP ve TOS a uymayan tum kurallar icin boyle...ev1 biraz kati yani digerlerinden ...
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!