Zoque.Forum
»
.tr uzantısınının idaresini odtü den kurtarmak için neler yapılabilir?
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
.tr uzantısınının idaresini odtü den kurtarmak için neler yapılabilir?
bir protesto sitesi,
örnek bir mail hazırlanarak icann e gönderilmesi, ... her belge gerektiren tr uzantılı domain almaya çalışmamda girdiğim stres artık iyice bunalttı, bundan sonra tr uzantısı isteyen müşterilerimi mümkün olduğunca bu uzantıdan soğutmaya çalışıp, kesinlikle benim tr uzantılı bir domain almak için uğrasmayacağımı belirticem. ingilizce bilmiyorum, bu yüzden bir protesto sitesi veya örnek bir mektup hazırlayamam. bu odtüdekilerin kafayı yemiş olduğuna inanıyorum, internet sitesi yaptığına yapacağına pişman ediyorlar adamı. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: St.Petersburg
|
Alıntı:
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Öyle deme bu ülkede öyle çok gerekli(!) bakanlık var ki böyle eften püften şeyler için devletin kadrolarını meşgul etmek ayıp olur. Zaten devlet bu konuyla ciddi bir şekilde ilgileniyor ciddiyetinin örneğini yakın zamanda deprem sonrasındaki hat hızlarıyla göstermediler mi?
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
ICANN'a uyarı yapmak protesto mailleri göndermek sanırım etkili olur.
Şimdiye kadar tr uzantılı domain bir kaç defa mecburen aldım.Genelde alacak olanlarıda yönlendirerek almamalarını sağlıyorum.Ve odtu'den nefret ediyorum. Tekelciliğin abidesi işte yaptıkları terbiyesizlik bunların... Sinirlerim bozuldu yine o yüzden boşveriyorum ancak herkes mail atarak protesto edebilir diyorum ben .. İngilizcem çok iyi olsa hergün icann'a mail atarım. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| yapilabilir , neler , kurtarmak , odtu , idaresini , uzantisininin |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!