Zoque.Forum
»
Reseller ?
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Reseller ?
Merhaba..
Reseller konusunda http://www.reseller-center.com kullanan var mı? Billable Accounts† =15 << şeklinde bir ibare var.Bu sadece 15 kullanıcı işlem yapabilecek mi demek oluyor? Ayrıca acil win2000 PHP ve ASP destekleyen MySQL olan limitsiz domain ve nameserver yapılandırabileceğim reseller tavsiyesi istiyorum.. Control Paneli unutmayalım ![]() Tavsiyelerinizi bekliyorum.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Elimde 20 tane şirket adresi var.Her site'nin 50 mb'lik paketi var.Komple taşımak istiyorum hepsini..Bu aşamada win2000 managed dedicated server / Aylık uygun ücret ödemesi olan / control paneli olan yada free kuracak olan admini olan (yani bulsak hatta türkiye'de bir isp'den olsa..zor ya)
bu aşamada 20 site için delilikmi olur?Fiyat aşarmı bizi? Resellermi alsam ne yapsam? ![]() Yokmu bnet'te felan tanıdıkları olan ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
PHP için www.turkon.net
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
afedersin ben PHP destekleyen olarak gördüm. O zaman, www.anatoliahosting.com u sana önerebilirim.
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Bizim soru yine güme gitti
1. Elimde 20 tane şirket adresi var.Her site'nin 50 mb'lik paketi var.Komple taşımak istiyorum hepsini..Bu aşamada win2000 managed dedicated server / Aylık uygun ücret ödemesi olan / control paneli olan yada free kuracak olan admini olan (yani bulsak hatta türkiye'de bir isp'den olsa..zor ya) bu aşamada 20 site için delilikmi olur?Fiyat aşarmı bizi? Resellermi alsam ne yapsam? Siz ne tavsiye edersiniz? Bnet tarzı isp'ler bizi kurtarabilecek uygun fiyat verebiirler mi yoksa bırakıp direkt reseller olayınamı bakayım? 2. Yukarıda dediğim tarzda 20 site var bunlardan bazıları zoque gibi portal tarzında sürekli aktif kullanıcıları var. 2 GB alana yukarıdaki gibi siteler için ortalama minumum ne kadar bandwith yeterlidir? Şimdi diyeceksinizki sitelere göre değişir şöyle diyeyim hepsini ortalama ziyaretçi aldığını düşünün yarısınıda baya ziyaretçi alan zoque diyelim tarzı portal siteler olduğunu düşünün.Ortalama bir rakam istiyorum yani 2 GB alan için ne kadar bandwith istemeliyim bandwith'in yeterli gelmesi için.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!