|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
HostingEvi?
Acaba HostingEvi kullanan varmı aranızda? sağlam bi şirket mi? fiyati falan özelliklerine göre bayaa bi ucuz geldi bana ama güvenilir mi? teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
onlari sirketten saymani tavsiye etmem...piyasada doldu artik boyle yerler...
bilen bilmeyen hosting sektorune girdi malasef...kolay para kazanmak saniyorlar ama aslında oyle degil
Mesaj evolver tarafından 17.11.2003 (16:48) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
bana böyle msj geldi; okuyun ve
adı üstünde özel msj ama napiyim sizde ![]() Bundan sonra firmalar hakkında yorum yaparken daha dikkatli olmanızı öneririm size. Firmalar hakkında bilinçsizce ve doğru olmayan yorumlarınızı lütfen diğer kullanıcılarla paylaşmayınız. Sunucularımız Netone datacenterında bulunmaktadır. TracoRoute sonuçlarının nası incelemeniz gerektiği konusunda bilgi verebilirim size bilmediğiniz hususlar hakkıdna yorum yapmayınız teşekkürler arkadaş TracoRoute ne demek? yani bizim Trace ile alakası varmı ![]() Trace çekin ve localdededicated.com'da olduğunu görün galiba senin kullandığın Trace'de bir problem var.. Netone datacenterında bulunduğunu zaten biliyoruz.. artık yorumu siz yapın? "Firmalar hakkında bilinçsizce ve doğru olmayan yorumlarınızı lütfen diğer kullanıcılarla paylaşmayınız." ben doğru bilgileri paylaştığım sanıyorum.... |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
Alıntı:
Dedicated alan işletmelerin çoğu bir süre sonra kapanacaklardır, niçin? Ya battıkları için yada çok iyi hizmet verip bir üst mevkiiye yani reseller adımına geçtikleri için. Bu şu demek dedicated sunucunuzun olması yada coloc olması hiçbirşey ifade etmez, zaten tüm hosting işi yapanlar yabancı veya Türk herhangi bir ISS den bağlantı kiralıyorlar ve böyle satış yapıyorlar, sizin kalite için alacağınız kriter ÜCRET değil HİZMET olmalı. Ama elbetteki bomba işletmelerde var sahte kredi kartıyla yabancılardan server kiralayıp 3 ay sonra yok olan cinsten...
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Re: HostingEvi?
Merhaba,
Ben TG Bilişim Teknolojileri Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin sahiplerinden Şevket Kaya. Bu konu bundan tam dört sene önce açılmıştı, o zaman da konuyla ilgili tartışanlara "doğru" bilgileri özel mesaj ile göndermiştik ancak ne yazıkki kimse objektif davranıp bunu forum kullanıcıları ile paylaşmamıştı. Bu konu tartışıldığında bize "onları şirketten saymanı tavsiye etmem" diyen kullanıcıya İTO'ya kayıtlı bir şirket olduğumuzu ve hatta Türkiye'de ilk kez hosting sektöründe tescilli bir marka (bkz: HostingEvi) olarak hizmet verdiğimizi detaylı şekilde iletmiştik. (hosting ile ilgili ilk marka tescilini şirket olarak biz gerçekleştirdik) O günden bu güne bizim çalışma felsefemizde bir değişiklik olmadı. Yemek Sepeti, oyyun.com, Kayseri Valiliği, Kayseri Belediyesi, Kardeş Türküler, Grup Seferad, Elma Kurdu, Donanım Merkezi, muhendisim.net, MÜSİAD vb. birçok bilinir referansı ile tam beş yıldır hizmet veren HostingEvi, geçmişten bu güne tek fark olarak NetOne datacenterında değil Grid Telekom datacenterında yer almakta ve bu bilgileri de her zaman tüm müşterileri ile paylaşmaktadır, çünkü biz şeffaflıktan yanayız. Bunca yılın ardından neden bu konuya yanıt verdiğimiz sorusu akıllarda belirebilir, bunun cevabı: forumda yazan gerçek dışı bilgilerin potansiyel müşterilerimizi etkilemesi düşüncesi nedeniyle hem siz forum kullanıcılarını hem de forumu kaynak olarak gösteren arama motorlarından gelen ziyaretçileri bilgilendirmek istedim. Bana bu fırsatı da sunduğu için Cihangir Canbaz Bey'e teşekkür ederim. Saygılarımla, Şevket Kaya TG Bilişim Teknolojileri Danışmanlık ve Dış Tic.Ltd.Şti. bilgi@tgbilisim.com.tr |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!