Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » Web Hosting / Domain » HostingEvi?

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 16.11.2003   #1 (permalink)

Yer: İstanbul
HostingEvi?

Acaba HostingEvi kullanan varmı aranızda?
sağlam bi şirket mi?
fiyati falan özelliklerine göre bayaa bi ucuz geldi bana ama güvenilir mi?
teşekkürler...
lynx lynx şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 17.11.2003   #2 (permalink)

localdedicated.com'dan server kiralamışlar..
paketler uygun ancak böyle bir sürü firma var iyice araştırmanı tavsiye ederim.
ancak diğer forumlarda olumlu görüşler var ama tam olarak birşey diyemicem..
hosting alırken tavsiyem kesinlikle çok ama çok iyi araştırın..
Rooler şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 17.11.2003   #3 (permalink)

evolver's Avatar

Yer: Izmir
onlari sirketten saymani tavsiye etmem...piyasada doldu artik boyle yerler...
bilen bilmeyen hosting sektorune girdi malasef...kolay para kazanmak saniyorlar ama aslında oyle degil

Mesaj evolver tarafından 17.11.2003 (16:48) yeniden düzenlendi.
evolver şu an çevrimdışı  
Old 17.11.2003   #4 (permalink)
Sencer

aylık ASP hosting 0,90 $, iyi teklif

Old 18.11.2003   #5 (permalink)

şirket sayılmaz tabi.
piyasada arttıkça da güvenilir olanı seçmesi zor oluyo..
lynx lynx şu an çevrimdışı  
Old 21.11.2003   #6 (permalink)

bana böyle msj geldi; okuyun ve adı üstünde özel msj ama napiyim sizde

Bundan sonra firmalar hakkında yorum yaparken daha dikkatli olmanızı öneririm size. Firmalar hakkında bilinçsizce ve doğru olmayan yorumlarınızı lütfen diğer kullanıcılarla paylaşmayınız. Sunucularımız Netone datacenterında bulunmaktadır. TracoRoute sonuçlarının nası incelemeniz gerektiği konusunda bilgi verebilirim size bilmediğiniz hususlar hakkıdna yorum yapmayınız teşekkürler

arkadaş TracoRoute ne demek? yani bizim Trace ile alakası varmı

Trace çekin ve localdededicated.com'da olduğunu görün galiba senin kullandığın Trace'de bir problem var..

Netone datacenterında bulunduğunu zaten biliyoruz.. artık yorumu siz yapın?

"Firmalar hakkında bilinçsizce ve doğru olmayan yorumlarınızı lütfen diğer kullanıcılarla paylaşmayınız."

ben doğru bilgileri paylaştığım sanıyorum....
Rooler şu an çevrimdışı  
Old 21.11.2003   #7 (permalink)
mow

Yer: İzmir
Alıntı:
KHIVI tarafından gönderilen mesaj:
bana böyle msj geldi; okuyun ve adı üstünde özel msj ama napiyim sizde

Bundan sonra firmalar hakkında yorum yaparken daha dikkatli olmanızı öneririm size. Firmalar hakkında bilinçsizce ve doğru olmayan yorumlarınızı lütfen diğer kullanıcılarla paylaşmayınız. Sunucularımız Netone datacenterında bulunmaktadır. TracoRoute sonuçlarının nası incelemeniz gerektiği konusunda bilgi verebilirim size bilmediğiniz hususlar hakkıdna yorum yapmayınız teşekkürler

arkadaş TracoRoute ne demek? yani bizim Trace ile alakası varmı

Trace çekin ve localdededicated.com'da olduğunu görün galiba senin kullandığın Trace'de bir problem var..

Netone datacenterında bulunduğunu zaten biliyoruz.. artık yorumu siz yapın?

"Firmalar hakkında bilinçsizce ve doğru olmayan yorumlarınızı lütfen diğer kullanıcılarla paylaşmayınız."

ben doğru bilgileri paylaştığım sanıyorum....
Evet böyle kiralayan bir çok işletme var, localdedicated denen yerden yada başka herhangi bir yerden, olay şudur; bir ISS var bu ISS in kendine ait bir data centerı var, sonra bu ISS nin resellerları var bu resellerlar çok sayıda ip, bant genişliği ve Mbit alan kuruluşlar ve kendi routerları var napıyolar ip leri ayırıp bant kısıtlamasıyla işletmelere satıyorlar ve haliyle ucuz oluyor, bizim böyle 4 adet dedicated sunucumuz var, peki aradaki fark nedir? 1-) maliyet 2-)IP sahibi Reseller olarak gözüküyor.

Dedicated alan işletmelerin çoğu bir süre sonra kapanacaklardır, niçin? Ya battıkları için yada çok iyi hizmet verip bir üst mevkiiye yani reseller adımına geçtikleri için. Bu şu demek dedicated sunucunuzun olması yada coloc olması hiçbirşey ifade etmez, zaten tüm hosting işi yapanlar yabancı veya Türk herhangi bir ISS den bağlantı kiralıyorlar ve böyle satış yapıyorlar, sizin kalite için alacağınız kriter ÜCRET değil HİZMET olmalı. Ama elbetteki bomba işletmelerde var sahte kredi kartıyla yabancılardan server kiralayıp 3 ay sonra yok olan cinsten...
mow şu an çevrimdışı  
Old 20.10.2007   #8 (permalink)
TGB

Re: HostingEvi?

Merhaba,

Ben TG Bilişim Teknolojileri Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin sahiplerinden Şevket Kaya.

Bu konu bundan tam dört sene önce açılmıştı, o zaman da konuyla ilgili tartışanlara "doğru" bilgileri özel mesaj ile göndermiştik ancak ne yazıkki kimse objektif davranıp bunu forum kullanıcıları ile paylaşmamıştı.

Bu konu tartışıldığında bize "onları şirketten saymanı tavsiye etmem" diyen kullanıcıya İTO'ya kayıtlı bir şirket olduğumuzu ve hatta Türkiye'de ilk kez hosting sektöründe tescilli bir marka (bkz: HostingEvi) olarak hizmet verdiğimizi detaylı şekilde iletmiştik. (hosting ile ilgili ilk marka tescilini şirket olarak biz gerçekleştirdik)

O günden bu güne bizim çalışma felsefemizde bir değişiklik olmadı. Yemek Sepeti, oyyun.com, Kayseri Valiliği, Kayseri Belediyesi, Kardeş Türküler, Grup Seferad, Elma Kurdu, Donanım Merkezi, muhendisim.net, MÜSİAD vb. birçok bilinir referansı ile tam beş yıldır hizmet veren HostingEvi, geçmişten bu güne tek fark olarak NetOne datacenterında değil Grid Telekom datacenterında yer almakta ve bu bilgileri de her zaman tüm müşterileri ile paylaşmaktadır, çünkü biz şeffaflıktan yanayız.

Bunca yılın ardından neden bu konuya yanıt verdiğimiz sorusu akıllarda belirebilir, bunun cevabı: forumda yazan gerçek dışı bilgilerin potansiyel müşterilerimizi etkilemesi düşüncesi nedeniyle hem siz forum kullanıcılarını hem de forumu kaynak olarak gösteren arama motorlarından gelen ziyaretçileri bilgilendirmek istedim.

Bana bu fırsatı da sunduğu için Cihangir Canbaz Bey'e teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Şevket Kaya
TG Bilişim Teknolojileri Danışmanlık ve Dış Tic.Ltd.Şti.
bilgi@tgbilisim.com.tr
TGB şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

hostingevi , hosting , barindirma , sirket

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 23:56.