|
|
#1 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Türk Ticaret.Net
Merak etmeyin "bu nasıl bi firma ya" felan diye suçlamalarda bulunmayacağım, Anet haber sunucularında gördüm, doğruluğu olabilir, hepimiz bilgilenelim, önlemimizi alalım istedim. Direk yapıştırıyorum: Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Antalya/Turkey
|
şimdiye kadar türkticaret.net kadar sorumsuz bir firma görmedim. Müşteri sayısı ile kalitesizliği doğru orantılı olan bundan başka hosting firması yoktur herhalde!!!
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
arkadaşlar bende geçenlerde ucuz diye bu hataya düşenlerdenim, sadece domain aldım ama tticaret.nete güvenmiyorum.
Şimdi domain aldım bunlardan sonra ben aracı kurum istemiyorum, şifrelerimi istedim. Bana dotregister.com dan hesap açıp transfer etmem gerektiğini söylediler. bu iş için dotregister.com para istermi bilmiyorum bu işlemleri yapan bi arkadaş varsa bana ne yapacağımı söylerse sevinirim. Birde bu adresleri ben başka bi yerdeki hostuma yönlendirdim fakat 3 gündür açılmıyor, acaba host 1 den fazla domain desteklemediği için olabilirmi böyle bişe ? Yani hostlar 1 den fazla domain destekleme olayı varmı yokmu tam bilmiyorum ama bu konuda yardım bekliyorum.
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
Adamın birisi hacklendiniz diye uyarmış turkticaret.net i gelen cevap:
Alıntı:
- Sen 3 domain hakkı satın aldıysan, ve domainlerini hostta tanımladıysan çalışması lazım. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Hacking sadece TürkTicaret'in değil bir çok firmanın başına gelebilecek bir olay. Asıl önemli olan hacklendikten sonraki tavırdır bence. Yukarıdaki açıklamanın cok da gercekleri yansittigini dusunmuyorum. Test amaçlı sayfalarında mı tutuyorlarmış onca firmanın bilgilerini? Zaten cok sevdigim bir firma degildir kendileri ancak hosting hizmeti veren bir yer sıradan bir firma degil, uyesi olan onlarca sayfanın ve firmanın da guvenliginden sorumludurlar. Bu nedenle bir hosting firmasi icin cok da affedilebilir bir durum değil. Bakalım neler olacak
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
Re: Türk Ticaret.Net
Türkticareti kullanıyorum. Fakat sadece alan adları için. Açıkça söyleyeyim. Çok daha büyük daha güzel değildir. Cevap olarak verdikleri bence çok da mantıklı değil. Muhtemelen bir standart müşteri hizmetleri cevap kalıbı
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Türk Ticaret.Net
turkticaret.net te güvenlik diye bişey yok.. ftpye FSO atsan diğer bütün siteleri bilgisayarında gezermiş gibi doalşıon.. tabi bundan en çok ASP siteleri etkilenio.. db yi atıosn bilg.e gelsin şifreler
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!