|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Dedicated Server ile ilgili..
Merhaba; Dedicated server ile ilgili tercih yapmam gerek..Merak ettiğim şey özellikle hız band genişliği konusunda tercih Türkiye'mi olmalıdır yoksa yurtdışı mı? Karşılaştırmak gerekirse netone datacenter'da bulunan bir server 100 Mbps direkt ethernet bağlantısı ile omurgaya bağlı / 10 GB aylık trafik limiti var. Diğer bir seçenekte 30 GB aylık limiti olan amerika'da datacenter'da bulunan bir server. Türkiye'den ulaşan kullanıcılara hizmet edileceği düşünüldüğünde tercih hangisi olmalıdır. Netone'da bulunan server'a eşdeğer amerika'da bir server istersek en az değerlerin ne kadar olması lazım. Yoksa her durumda Türkiye'de ki datacenter'larlamı çalışmak durumundayız? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Dedicated Server ile ilgili..
Yurtdışı bağlantımızın zırt pırt patladığını düşünerek tercih yapmanı öneririm, ama 10 Gb aylık b/w; günde 3000 kişi civarında ziyaretçi ile çok çabuk harcanabilir, extra b/w istemen ve bu şekilde karşılaştırman faydalı olabilir...
Bir de Amerikada ki firmaların ciddiyetinden epeyce şüphe etmelisin.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: budapeşte
|
ben yurtdışındaki dataceneterları tr dekilere tercih ederim, ttnet e rağmen, yurtdışında ödenen ücretin karşılığını çok çok alıyorsunuz, türkiyede iki katı ücrete yarısı kadar bir hizmet alırsanız iyi, ev1servers 700GB BW default veriyor herkese netone 10Gb sen karşılaştır, gerçi signiturende stop america demişsin birde amerikada server kiralaman abes olur dimi
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Sanırım imzadaki mesajı iyi alamadın yoksa bu denli basit bir yorum yapmazdın.Şu an çoğumuzun kullandığı bilgisayarlarlarda bulunan işletim sistemleri de amerikan malı.Serverlar ülkemizde olsada işletim sistemleri yada pek çok şey "made in amerika" ... Ben de imzamda amerikan mallarını boykot etmiyorum zaten..Herneyse o mesajı çoğu insan ilk bakışta anlıyor sende bir kaç defa daha bak hatta sol tarafında benim avatar'da anlamana yardımcı olabilir. Daha da olmadı müsait bir zamanda konuşuruz ne anlatmak istediğimi.. Konuyla ilgili olan yorumlarınız içinde teşekkür.. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
![]() Yanlış anlama arkadaşım sadece çok basitçe laf olsun diye yazılmış bir slogan değil bunu anlatmak istedim.Senin şahsında bunuda vurgulamış oldum teşekkür ediyorum.. İyi çalışmalar... |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!