|
|
#1 (permalink) |
|
ICANN'ın Aldığı Karar
Bana gelen mail'de ayne aşağıdakiler yazıyordu. Bu kara ne zaman alındı, doğru mu? Biraz araştırdım fakat bilgi bulamadım. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Herhalde geçtiğmiz 3 ay içinde yürülüğe girdi veya yeni yılla beraber girdi. "Alan adınızın süresi dolduktan sonra uzatılması konusunda, uluslararası alan adı yetkilendirme kuruluşu ICANN'in aldığı karar gereği, yaklaşık 15 kat fazla ücret ödemeniz gerekmektedir. Bu firmamızın bir fiyat politikası değil ICANN kuruluşnun aldığı bir karardır ve bu hizmeti sunan tüm firmalar için geçerlidir." |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Re: ICANN'ın Aldığı Karar
"nasıl yani" diyesim geldi. sanırım kastettikleri şey:
Alıntı:
bu mailin göndereni kimdir peki? |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
Alıntı:
REDEMPTIONPERIOD ve PENDINGDELETE ScottJr REDEMPTIONPERIOD ta iken domaini alabilmiştir. Ancak böyle olur, yada domain silinmiştir ve düşmüştür. Herkes gibi SocttJR da alabilme hakkına erişmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Birileri ICANN adını kullanarak kısa yoldan zendin olmaya çalışıyor anlaşılan,
yıllık 9.95$ gibi paralar az geldi heralde, bu arada yaptıkları resmen "DOMAİN KAÇIRMA", fidye istiyor arkadaşlar bunları afişe etmek lazım, bu yüce şahsiyelerin isimlerini paylaşır mısın bizimle?? |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Sonuç? Yazışmalardan anladığım kadarıyla mantıklı geliyor size... Alan adının süresini uzatmak için daha fazlasını mı ödemek gerekecek yani?? ICANN'in sitesinde böyle bir şey göremedim ben.
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
Ancak bu tip bir durumda max. düşmeden sonra 3 ay beklerseniz domain 15$ tekrar register edebilirsiniz. Anck 15 katı bana biraz abartı gibi geldi.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!