Zoque.Forum
»
forward domain
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
forward domain
www.sunipeyk.com domainimi godaddy.com' dan almış ve www.freewebs.com/sunipeyk adresine yönlendirmiştim. 2 aydır çalışıyordu. Bugün sunipeyk.com olarak hiç erişemedim. Erişebilen var mı? godaddy.com ile biraz yazıştık, bir sorun yok dediler önce, sonrada İran , Irak Çin gibi ülkelerden girmeye çalışıyorsanız göstermeyebilir gibi mantıksız bir yanıt daha geldi sonra.
Yardım ve yorumlarınız için teşekkür ederim. www.sunipeyk.com ve/ veya sunipeyk.com olarak siteme erişebilen ve erişemeyenler yanıt yazarlarsa sevinirim. Saygılarımla, ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: forward domain
Çok teşekkür ederim, uzaytek,blurise .
Demek ki bizim işyerindeki bir problem, hemen her adrese girebiliyorum bir tek kendi siteme giremiyorum. godaddy yanıtları doğruymuş demekki... gayet hızlı 3 defa yanıt verdiler. not: freewebs bedava diye orda yapmıştım siteyi, öyle kaldı işte. paralı serverlarda da aynı boyutlarda bir servis alabilecektim, hem niye para vereyim, hem de uğraşmak istemedim. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!