Zoque.Forum
»
domain transfer
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
domain transfer
bi güzel domainim var, zamanında dedem almış, dar zamanlar gelmiş geçmiş satmamış, saolsun bana miras bırakmış. şimdi domaini söylesem ağzınızın suyu akar, o yüzden hadi söylemeyivereyim.
gel gör ki günün birinde gtechnics adında birisi benim adıma, arkadaşlarına bir mail yollatıyo, diyo ki : "tıkla şurayı bu güzel domaini transfer edelim, action yapalım.." 'tık'ın yoluna bakıyorum www.onlinenic.com'un biyerlerine giriyo, pardon gidiyo. bu iş bu kadar kolay mı? atadan deden kalma, manevi değeri olan, caaaanım domain bir tıkla gider mi? olur mu bre arkadaşlar? saygılar, hürmetler, selamlar.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: domain transfer
gitmez, gitmemeli..
gitmemesi için bağlantılarına dikkat et. gerekirse domaini ciddi bir firmaya transfer et.. not: onlinenic gayri ciddi bir firmadır demiyorum, sadece fikrim olmadığı için ciddi olarak değerlendirmiyorum.. ne demişler: suçsuzluğu kanıtlanana kadar hiç kimse masum değildir ![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
bu gece dedemle rüyamda (yakazaten) görüştüm de, godaddy.com'dan almış. tabi o zamanlar godaddy değilmiş, gozapatago veya gogodfather gibi bişiymiş ama tam anlayamadım.
godaddy iyidir, hoştur, biz onları severiz onlar da bizi sever.. di mi? |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Kayseri
|
Benim bildiğim onlinenic.com sisteminden domain alan satan firmalar arasında domain transferi için bir kolaylık olduğu.
Örneğin sizin domain ve sizin domaini transfer edecek şirket onlinenic alt yapısını kullanıyorlarsa mesela sizin aldığınız firmanın hesap adı XXX ise onunkide YYY ise paneller arası transfer yapıyor onlinenic. Ancak tüm bu işlemleri gerçekleştirebilmesi için domain name'in kayıtlı olduğu mail adresine o " tık " tan sonra gelecek maili cevaplamanız ve böyle bir transfer girişiminden haberdar olduğunuzu bildirmeniz gerekmekte. Aksi takdirde bir "tık" la asla bunu yapamazlar. sevgiler saygılar "tık" "tık" eyi günner.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
usa.net radikal bi kararla paraliya gectikten aylar sonra hatirladim ki, domain kayitlarinda usa.net teki hesabim olan bir adres vardi.
ve zaman oldu "transferi onlayla" linkine tiklayamam gerekti. bi hayli ugrastim zamaninda. faxlar geldi faxlar gitti , telefonlar acildi telefonlar kapandi ... .. demem oki, dedekorkut hikayerinde acikca duyulmasa bile, zamaninda düsünülüp fisildanmis seyler varmis : "bu is o kadar basit" Degil. ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!