Zoque.Forum
»
Hosting ve E-posta Güvenliği
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Hosting ve E-posta Güvenliği
Merhaba,
Geçen gün aklıma takıldı. Diyelim ki ben firmamın hosting hizmetini X firmasından alıyorum. E-mail ile yurtdışında ve yurtiçinde önemli yazışmalar yapıyorum. Tabi ki maillerimde devlet sırları yok ama, benim firmam küçük bir firma değil ve söz konusu rakamlar da yüksek. Ben durumda, benim maillerimi sadece benim ve alıcının okuduğundan nasıl emin olabilirim ? Bu konuda dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir ? Örneğin, sakıncalı ve bilgili bir arkadaşımız bana gelen ve benden giden tüm maillerin bir kopyasını da kendisine alıyorsa ? Ya da hosting firması tüm maillerimi okuyorsa. Lütfen yanlış anlaşılmasın, kimseyi suçlamıyorum, ciddi firmalar mutlaka bu konuya özen gösterirler. Ama tüm ihtimallerin göz önüne alınması gerekir. Bu konudaki bilgilerinizi, tecrübelerini, tavsiyelerini, yorumlarınızı rica ediyorum. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Hosting ve E-posta Güvenliği
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: İSTANBUL
|
Alıntı:
Bunun için emin olmanız imkansız.. Belki PGP kullansanız işler zorlaşabilir ancak mail okunması zor değil.. Ülkemizdeki çoğu hosting firmasnın amatör olduğunu düşünürsek !!! Pro firmalar ise okuyacağını sanmıyorum.. Böyle düşünceler barındırmıyorum malesef kendinizi o kadar sıkmayın... |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı: