Zoque.Forum
»
Hosting Firmamın Bağlantısını Nasıl Öğrenebilirim.
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Hosting Firmamın Bağlantısını Nasıl Öğrenebilirim.
Merhabalar Arkadaşlar ;
Hep içimde bir uhte olarak kalmıştır. Bir türlü cesaret edipte soramadım. Gördüm ki; forumda birbirinden yetenekli yüzlerce arkadaş var, belki de soruma cevap olabilirler diye düşündüm. Sorum ise; hosting servisi aldığım ...................... firmasının bağlantı hızını nasıl bulabilirim. 2MB frame relay me dir, yoksam 43 MB ATM midir? Bunu nasıl öğreneceğim. 2 haftadır düşünüyorum bir yolunu bulamadım. Böyle bir bilgisi olan, ya da daha önce deneyen, bilen varsa; bu kardeşinizden yardımlarınızı esirgemeyeceğinizden hiç şüphem yok. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Hosting Firmamın Bağlantısını Nasıl Öğrenebilirim.
o kaynaktan bilgi edinemzsin, aslına bakarsan hiç bir şekilde bilgi edinemezsin, yüzlerce MBit bağlantısı olupta VLan ile bunu senin (bulunduğun) serverda kısmış olabilirler, ancak sana ayrılmış anlık hızı yaklaşık ölçersin bunun içinde siteyi kimsenin kullanmadığı bir anda daha hızlı olduğuna emin olduğun başka bir server da 10 MB lik bir dosya çeker ve süreyle oranından hızı hesaplayabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Re: Hosting Firmamın Bağlantısını Nasıl Öğrenebilirim.
Alıntı:
Ama tek bir sorun var; telefonla destek yok ama çok iyi bir firma 12.000 küsür host barındırıyorlar. Sadece, ne kadarlık bir bağlantı kullanıyorlar onu öğrenmek istiyorum. Sormakla da olmaz, bizzat kendim görmek istiyorum. Gözümle görmeden inanmam... Belki daha önce deneyen ya da bilgisi olan arkadaşlar vardır diye sordum. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!