Zoque.Forum
»
Hosting Firmaları
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Hosting Firmaları
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
Yer: Bursa
|
Alıntı:
Datacenterlar 1000GB bandwidth gibi değerlerle bağlantı vermezler, anlık değerler sunarlar (örn :2048Kbps). Küçük firmalarla çalıştığın için sorun yaşadığını ve bu sebepten verimli hizmet alamadığını düşünüyorum. Türk milleti olarak paraya kıyıp kaliteyi almak yerine ucuzuna kaçma mantığının sonuçları bunlar. iyi çalışmalar. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Anlık bandwidth ile aylık bandwidth'in birbirinden farklı olduğunu ve verdiğim rakamın ev1servers'in rakamı olduğunu (bkz), bıraktığım ilk sunucunun ise dünyanın en büyük 15 firmasından biri olduğunu (bkz) ekleyerek konuyu bitirelim. |
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
bir de http://www.mediatemple.net/ var tum "yakisikli" flash sitelerinde goruyorum.bi bakin isterseniz.
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
2000 yılında bir kez Turkticaret.net 'in kazığını yedim o zamandan beri sürekli yurtdışından alıyorum.
Türk firmaları ağzıyla kuş tutsa gözümde pul kadar değerleri yok. Yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı ama ayıplı mala hayır! ![]()
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
Yer: Izmir
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Yer: Neptün
|
Bencede direk bütün Türk firmalarını kötülememek lazim. Beli diğer firmalara göre biraz tuzlu ama kaliteli hizmet veren kriweb, vargonen, karegen, omnis gibi kaliteli türk firmalarıda mevcut.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!