Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » Web Hosting / Domain » Hosting Firmaları

Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 09.06.2005   #41 (permalink)
ZuLuuuuuu

ZuLuuuuuu's Avatar

Yer: İzmir/Ankara
Re: Hosting Firmaları

MErhabalar, (Abi şu M'den sonraki e harfini hep büyük yazıyorum silmicem bu sefer böyle kalsın.)

hosting şirketimden oldukça memnun olmama rağmen sırf web üzerinden dosya alış verişi yapmamı sağlayan bir panel olmadığından dolayı başka bir firmadan host almam gerekiyor çünkü FTP bağlantımda, kullandığım internetten dolayı (hosting'den kaynaklanan bir problem değil yani), bir sorun yaşıyorum.

Brinkster oldukça cazip geldi bir de yılların hosting kurumu diye düşünüyorum ve web kontrol panelini de biliyorum (Son sürümü biraz yavaş kalsa da classic file manager'a bayılıyorum , hem çok fazla dosya göndereceğimde de yeni sürümü kullanabilirim.). Acaba Brinkster'den host alıp da memnun olmayan var mı aranızda? Bu firmanın diğer işlemleri yaptığımız panelleri nasıl (Mesela klasörlere yazma izni verdiğimiz, ödemelerimizi yenilediğimiz falan.)?

Aslında upload yapmamı sağlayan bir paneli olsa şimdiki firmamdan vazgeçmezdim çünkü diğer işlemleri yaptığım paneller çok güzel, ayrıca raporlar geliyor site trafiğimle ilgili az önce de alan adımın süresinin bitiminin yaklaştığını uyaran bir eposta geldi. Gerçi telefonla ulaşmak biraz zorlaştı zon günlerde çok bekletiyorlar ama yine de genel olarak iyiydi içim sızlıyor yani eheh.

Bir de sormuşken ben alan adımı yenilememeyi düşünüyorum (yeni alan adı alacağım) bununla ilgili bir uyarınız var mıdır?
ZuLuuuuuu şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 09.06.2005   #42 (permalink)
Immo

Immo's Avatar

Yer: kadikoy

"natro" ile cali$an var mi?ne du$unursunuz?
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 09.06.2005   #43 (permalink)
ZuLuuuuuu

ZuLuuuuuu's Avatar

Yer: İzmir/Ankara

Alıntı:
Immo tarafından gönderilen mesaj:
"natro" ile cali$an var mi?ne du$unursunuz?
Yukarıda bahsettiğim firma Natro

Firmanın sitesi bir rezalet ve neden değiştirmiyorlar anlamadım ama artılarını, eksilerini söyleyeyim:

- Müşteri panelleri oldukça güzel. Hemen hemen her türlü şeyi (aldığın hizmetleri uzatma, iptal etme, dosya-klasör erişim haklarını, FTP kullanıcılarını, MySQL kullanıcılarını düzenleme falan gibi.) web üzerinden sorunsuzca yapabiliyorsun. Sanıyorum sitelerinde bir demo mevcut zaten.
- Son günlerde çok başvurmadıysam da epostalara genelde hızlı bir şekilde cevap veriliyor.
- Sunucuları bana hızlı geldi.
- İlk başlarda session'larla ilgili bir sorunum olmuştu, onu düzelttiler, onun dışında bir sorunla karşılaşmadım.
- Periyodik olarak (aylık sanırım tam hatırlamıyorum) sayfanla ilgili istatistiklerin bulunduğu bir rapor yolluyorlar email'ine.

Yalnız:

- Ben 3. paketi aldım PHP, CGI falan da destekliyor ama hiç denemedim. Denediğim teknolojiler: ASP, Access, MySQL, Persits Upload, JMail ve CDONTS mail ki onlar düzgün çalıştı.
- Eposta adresimi gmail varken hemen hemen hiç kullanmıyorum ama sanırım çalışıyor
- FTP'yi de kendi internetimdeki bir sorun nedeniyle birkaç aydır kullanamıyorum ama kullandığım zamanlar düzgün çalışıyordu.

Eksiler:

- Eskiden MSN'leri vardı ve bir sorun olduğunda telefonunu veriyordun onlar seni arayıp adım adım ne yapacağını söylüyorlardı bu kalkmış sanırım.
- Yine eskiden telefonla aradığında birkaç kere meşgul çalardı ama sonra ulaşırdın, sorununu hallederdin, geçen telefonla bir sorunumu halletmek istedim artık otomatik bir sistem koymuşlar seni sıraya alıyorlar ve bekletiyorlar ama iyi olmamış çünkü 4 dakika falan beklediğim halde sıra bana gelmedi (gerçi sadece bir kere denedim belki o an çok yoğundular bilemeyeceğim.) ve ben de daha fazla para harcamayayım diye kapattım.
- Eskiden (bir varmış bir yokmuş) akşam 19:00'dan sonra falan teknik destek veremiyorlardı şimdi veriyor mular bilmiyorum.
- web üzerinden Brinkster'deki gibi FTP kullanmayan bir upload sistemleri yok.

Şu an aklıma gelenler bunlar. Biraz pahalı kalır diğerlerinin yanında ama ben genel olarak memnunum. Öte yandan başka hiç hosting firması denemedim belki de ondan bana güzel gelmiştir.
ZuLuuuuuu şu an çevrimdışı  
Old 20.01.2007   #44 (permalink)
s5prin

s5prin's Avatar

Yer: istanbul

Natro hosting uzun süredir beklediğim linux hosting seçeneklerini başlatmış bulunuyor. Standart olarak her linux hosting'de MySQL'i de ücretsiz eklemişler. Ücretleri doğal olarak eş olan windows hosting'lere göre daha ucuz.

Kendi domain'lerimin linux'a geçirilmesi talimatını verdim. Geçiş için yalnızca email tanımlamaları / ayarlarının tekrar yapılması gerektiği söylendi. Kendilerini tebrik ettim.
Old 20.01.2007   #45 (permalink)
elik

elik's Avatar

Yer: Rize

Shared hosting olayı bu konudanda görüldüğü tam bir hikaye

Kendi sunucun olacak, rahat edeceksin
Old 16.02.2007   #46 (permalink)
tuncau

tuncau's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 1

Merhaba,

dolaşırken şöyle bir firmaya rastladım: HostGator.

Nedir ne değildir? Kullanan var mı?
Old 17.02.2007   #47 (permalink)
Dryope

Dryope's Avatar

Yer: Bursa

Merhabalar,

HostGator'u bir süre kullanmış bir kullanıcı olarak yorumum satın alma aşamasında bir sorun yaşamayacağın, hatta komplike bir site değilse ve açılış hızıda pek önemsenmiyor ise (yurtdışı yavaşlığı standart) tercih edilebilir ancak destek almak konusunda çoğu zaman sorun ve saat farkı vs nedenlerle talebine geç cevap geliyor.

Ayrıca Zoque forumu hosting ve bu kapsamdaki diğer konularda objektif bulmadığımı da parantez içerisinde belirtmek isterim.

Dryope şu an çevrimdışı  
Old 25.02.2007   #48 (permalink)
kerem1905

Yer: istanbul
Görsel: 1

http://www.vps4all.com/index.php

Bu hosting firması hakkında bilgisi olan var mı ? Daha öcne kullanan vs...
Old 25.02.2007   #49 (permalink)
uzaytek

uzaytek's Avatar

Yer: Ankara

Alıntı:
binyatisa tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Merhaba,

hostgator bizim siteyi islemciyi asiri kullandigimiz gerekcesiyle haber vermeden kapatti, eger biraz buyuk (visit gunluk 2000 civarinda idi o zamanlar) bir siten var ise tavsiye etmiyorum.
Old 25.02.2007   #50 (permalink)
Ptah

Yer: İstanbul

Alıntı:
binyatisa tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Merhaba,

Hostgator aylık olarak 200gb ve katları olarak trafik seçenekleri var ama ne yazıkkı herhangi bir ste 200gb trafiğe erişmek için hali ile işlemci ve ram kullanır Swamp paketini satın almıştım 28. günde 1250gb trafiğe eriştiğimde hesabımı kapattılar...
Ptah şu an çevrimdışı  
Yanıt

Etiketler
firmalari , hosting

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site <