Zoque.Forum
»
Hosting Firmaları
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#81 (permalink) |
|
Yer: Ankara - Adana
|
Re: Hosting Firmaları
Ben de Türkiye'de bu işi yapıp da hatrı sayılır derecede bir kazanç elde edebilen var mı diye merak etmiyor değilim.
Ama kaliteli işler yapanlar da yok değil. Bir yıldan bu yana kullandığım Turhost bence teknik anlamda gayet yeterli hizmet veriyor. Destek konusunda ise bir defa işim düştü, safe mode'un kapatılması gerekiyordu. Gecenin dördü olduğu için canlı destek açık değildi, ben de destek merkezinden bir konu açtım ve hemen sabah sekizde istediğimi yapmış ve mesajımı da cevaplamışlardı. Zaten bir "firma" olmasının getirdiği güven ve sitesinin tasarımının iyi olmasının bende yarattığı bir pozitif düşünce her zaman var. Yurtdışında ise hakkında çok atıp tutulmasına rağmen bir yıldan fazla Dot5Hosting diye bir yerle çalışmıştım. Dişe dokunur bir sorun yaşamadım ama yine de sağlam pabuç olmadıklarına eminim. Zaten, kuponla da olsa, 18 dolara iki yıllık yer satan ve 6 domain barındırabilen bir yer ne kadar iyi niyetli olsa da günün birinde batmak zorunda kalabilir. 3 aydır kullandığım HostGator ise şimdilik hiçbir sorun yaratmadı. Her şey çok hızlı. Teknik desteğe başvurmak zorunda da kalmadım şimdilik. Ödemeler de Paypal'dan aylık otomatik olarak alınıyor. O açıdan da çok rahat. Umarım ülkemizde de bu sektör gün geçtikçe ayakları daha sağlam yere basarak gelişir.
|
|
|
#82 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Sektör yeterince gelişmiş daha ne kadar gelişecek 3500 e yakın Şahıs / Firma servis sağlayıcısı var Türkiyede. Ama ayakları yere sağlam basmadığı kesin. ![]() PS : Telekom metroeth.de indirimi yaparmı ki? ![]()
|
|
|
|
#83 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#84 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Türkçe dil kurallarını da öğrendikten sonra yazmaya başlayalım.
![]() Ben de Hostgator kullanıyorum. Teknik desteklerini denemek amacıyla 3 gün boyunca değişik zaman dilimlerinde ufak defek bir kaç soru sordum. Her zaman için 5 dk. içerisinde cevap verdiler ve ilgilendiler. Fakat, Türkiyede böyle destek anlayışı yok. En azından benim kullandığım hostinglerde. |
|
|
|
|
|
#85 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Bende Websahibi ile çalışıyorum.Şu ana kadar iyi gitti ama bu aralar biraz sorun yaşadım.Örneğin spam korumaları berbat.Öyle ki Websahibini önerdiğim firmaya nerdeyse hiç e-posta gelmedi.Hepsini spam diye engelledi.Arayıp sorunca da spam olarak yakalananların e-posta ayarları tam olarak yapılı değil diyorlar.
Sonuç olarak hiç bir hosting firmasının ne yapacağı belli olmuyor. |
|
|
|
|
|
#86 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
İste bak senin www.hostsa.com firman gitmiş neden ucuza sattıgını anlaya bildinmi?
Arkadaslar bu tur kendini host gibi gösterenlere cok kızıyorum ama artık biz de akıllandık. Türkiyede soyle bir baktıgımızda o kadar cok host firması varki tabi bunlarda eleme yaptıgımızda inanın %60 ı yok oluyor cunku firma felan değil yani sadece bir yerden ya gecici bir server kiralamıs yada reseller almıs firmayım diye millete yutturuyor. Bu konuda o kadar cok soz soylene bilirki zaten bu sitede olanlar bu işin farkındadır. Bence 3 kurusa bakmayacaksın hiç bir zaman ucuz etin yahnisi misali ama kazıklanmayacaksında acıkcası firma oldugundan emin olman lazım aslında sadece firma da olması yetmiyor işin ehlimi onu bilmen lazım onun içinde imkanın varsa telefonla görüş yakınsa yanlarına git bir caylarını iç bos durma arastırma yap firma hakkında. Elbet bir karar alırsın. Firmanın kurulus tarihine bak en az 2 seneyi gecmiş olması lazım ayrıca web sayfalarına dikkat et mesela ben template kullanan veya AWBS kullananları tercih etmiyorum cunku hepsi hazır madem bir firmasın otur yaz kendine ozel script yazamıorsan da yazanlara yazdır.. 3 sene baya bi kazık yedim tabiri caizse ama ikisenedir Tekno Kurt Web Hosting den alıyorum gercekten hem teknik bakımından hemde sistem bakımından oldukca iyiler ben cok memnunum hatta yerlerine gittim gördüm bunu reklam olarak algılamayın arkadaslar ama ben emin oldugum bir firma oldugu için yazdım. Benim gibi artık pek kimse aldatılmasın. bu soz konu cok uzar ama benimde fikirim bu... saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#87 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Şu sıralar hosting firmamı (natro) değiştirmeyi düşünüyorum. Aradığım hosting firmasının bir kaç ihtiyacıma cevap verebilmesi yetiyor. İhtiyaçları belirtmeden önce bayi (reseller) paketi alacağımı belirtmek isterim.
* Türkiye'de ikamet etmesi. * web sayfasından ve/veya bayi paketi yönetim panelinden tüm domain (whois, auth key, lock, dns vs.) ve hosting hizmetlerini (db, ftp vs) eş zamanlı bir otomasyonla yönetebilmeliyim. mail atmadan veya telefon açmadan temel işlemlerimi halledebilmeliyim. * Acil durumlar veya temel sunucu konularında yardımcı olabilen birine 7/24 ulaşabilmeliyim. * Ücretleri çok önemli olmasa abartmamalı. * En takıntılı olduğum nokta ise sunucuları "çalışmalı", erişim problemleri olmamalı, salak saçma "güncelleme yapıyoruz" mazeretlerine saklanmamalı. (sözüm natro'ya) * Linux Çalıştığınız hosting şirketlerinden buna uyan varsa lütfen bilmek isterim. Bu arada @ARSENDE speed layer firmasından biraz daha bahseder misin?
imzaya sponsor Mesaj s5prin tarafından 18.11.2007 (18:11) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#88 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#90 (permalink) | ||
|
|
tabikide hayır
ben The Lord arkadaşımıza hitaben yazdım o cümleyi kendisi şunu yazmış Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site |