Zoque.Forum
»
Karegen hack'lendi
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Mağusa
|
Karegen hack'lendi
Bugun Karegen index.HTML, index.PHP sayfalarinin guvenlik nedeniyle silinmis oldugunu, tekrar yerlestirmemizi istedigini soyleyen bir mail atmis.
Movable Type'daki template'lerim'de index.HTML sayfalarina link'li oldugu icin ve hack'leyen kisi server'daki butun index sayfalarini bozdugunu rebuild edince "Hacked BY ZzagorR" yazisiyla karsilastim :) Turkiye'de en ciddi ve temiz gozuken hosting firmasi bile coluk cocuk tarafindan manage edilince boyle oluyor nitekim. hosting'de de yurtdisina acilmak zorundayiz sanirim maalesef.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Karegen hack'lendi
olmaması gereken ama dünyadaki internet güvenliği açısından ciddi kurumlar denilebilecek fbi, nasa ve bir sürü banka hacklenirken, çalışır durumda olan her bilgisayarda bir açık olduğunu düşünen binlerce insan varken her an her serverda başımıza gelebilecek bir olay.
ispanyolca türkçe sözlük || sözlük test || uludağ sözlük : bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş sozluk klonu. Vakit geçirme aparatı. Mesaj hizir tarafından 07.09.2004 (21:23) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
kısa bir süre öncesine kadar ASP fso ve PHP dosya fonksiyonlarıyla herkesin gözünde en büyük kabul edilebilecek hosting firmalarının siteleri çoluk çocuk tarafından hacklenebiliyordu, eğer her server hacklendiğinden server değiştirceksek sanırım hacklenmemiş bir server bulamayız.
kendi sitesi hatta siteleri de pek çok kez farklı serverlarda hacklenen biri olarak bunlar kişisel görüşlerim. Özellikle bu konudaki görüşlerimde taraflı olduğumu bilmenizi isterim bu yüzden ben bu konuya başka cevap yazamıycam. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
görmemiş olanlar için.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
ben kalmayı düşünüyorum o firmada açıkçası ve benim karegendeki hostumda en ufak bir sorun oluşmadı, passion ile birlikte sabahtan beri olayı adım adım takip ettik hangi site daha önce gidecek diye tahminde bulunduk. olayın 3rd party yüklenen bir plug-in ya da bir opsiyondan kaynaklandığını düşünüyorum.
hack edilemeyecek host yoktur görüşümü savunuyorum.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!