Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » Web Hosting / Domain » Türkçe karakter destekli domainler başladı !!

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 14.11.2004   #1 (permalink)

oklavuz's Avatar

Yer: Adana/TR
Türkçe karakter destekli domainler başladı !!

İncelemek isterseniz işte adres :
http://www.sidenet.net/
oklavuz şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 14.11.2004   #2 (permalink)

automatisch's Avatar

Yer: Istanbul,TR
Görsel: 38
Re: Türkçe karakter destekli domainler başladı !!

bilmem biliyormusunuz, forumumuzda arama isminde bir kısım var. bu kısımdan arama yaparak zaten açılmış olan konuları tekrar açmıyoruz (ki türkçe karakterli domain arama sonuçları)

öncelikle aramaya inanalım.. yani 2 ölç 1 kes..(2 ara 1 yaz)

_blog : www.interaktifhareketler.com - "memleketten advergame havadisleri"
automatisch şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 14.11.2004   #3 (permalink)

oklavuz's Avatar

Sorry............
oklavuz şu an çevrimdışı  
Old 15.11.2004   #4 (permalink)

tuncau's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 1

oklavuz kardeşim bilmiyorum karıştırmış olabilirsin ama burası genel olarak türkçe konuşan, Türk olan veyahut da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan insanların Türkçe ile anlaşmaya çalıştıkları bir forum.

karıştırmış olmayasın diye uyarmak istedim...

Yukarısı ahkam, burası öneri:

"üzgünüm, kusura bakmayın" vb. olabilirdi.
Old 16.11.2004   #5 (permalink)

oklavuz's Avatar

Hellfire dostum, uyarın için teşekkür ederim fakat benim hiçbir zaman böylesine ciddi forumlarda özellikle bir gerginlik çıkartma arayışında olmadım. Fakat bir iletiyi (doğrudur daha yazılıp yazılmadığına bakmadan) yazdım. Bir fırça yedim. Bana yaptığın eleştiriyi olgun bir kişi olarak kabul ediyor başımın üzerine koyuyorum fakat ilk önce sana kullanıcı adını (ingilizcesi = nick name) hatırlatmak istiyorum. O zaman bir kampanya başlatalım herkes kullanıcı adını tğrkçe yapsın, ayrıca hiç dışarıya çıkmayalım, şöyle bir dolaş hem hava almış olursun, ne göreceksin biliyor musun? Her taraf ingilizce tabela ve isimlerle dolu Yanlış anlama sana kızdığımdan falan değil ama yazdım son yazdığım 2 iletiye böyle tepkiler gelmesi beni üzdü sadece. -ki ben böyle tepkiler üzerine reyting sağlayacak biri değilim ve olmama da-
Uzun lafın kısası zamanım olsa forumu şöyle taramak isterdim ne kadar anti türkçe kullanan var diye...
Hepinizi seviyorum... Her şey için Thank You...!
oklavuz şu an çevrimdışı  
Old 16.11.2004   #6 (permalink)

console's Avatar

Yer: USA

forumun yillanmi$ ve emektar (knock on wood) databeysinde "guzel turkcemiz" kadar tekrar eden bi mevzuat gormedim.
console şu an çevrimdışı  
Old 16.11.2004   #7 (permalink)

oklavuz's Avatar

Bir hatam olduysa özür dilerim... Birbirimizi kırmaya değer mi hiç? Herkese sevgiler... Ama bu arada belirtmek isterim, rumuzlarımızı türkçeleştirme konusuna nasıl bakarsınız, bilmek isterim...
oklavuz şu an çevrimdışı  
Old 17.11.2004   #8 (permalink)

automatisch's Avatar

Yer: Istanbul,TR
Görsel: 38

Alıntı:
oklavuz tarafından gönderilen mesaj:
Hellfire dostum, uyarın için teşekkür ederim fakat benim hiçbir zaman böylesine ciddi forumlarda özellikle bir gerginlik çıkartma arayışında olmadım. Fakat bir iletiyi (doğrudur daha yazılıp yazılmadığına bakmadan) yazdım. Bir fırça yedim. Bana yaptığın eleştiriyi olgun bir kişi olarak kabul ediyor başımın üzerine koyuyorum fakat ilk önce sana kullanıcı adını (ingilizcesi = nick name) hatırlatmak istiyorum. O zaman bir kampanya başlatalım herkes kullanıcı adını tğrkçe yapsın, ayrıca hiç dışarıya çıkmayalım, şöyle bir dolaş hem hava almış olursun, ne göreceksin biliyor musun? Her taraf ingilizce tabela ve isimlerle dolu Yanlış anlama sana kızdığımdan falan değil ama yazdım son yazdığım 2 iletiye böyle tepkiler gelmesi beni üzdü sadece. -ki ben böyle tepkiler üzerine reyting sağlayacak biri değilim ve olmama da-
Uzun lafın kısası zamanım olsa forumu şöyle taramak isterdim ne kadar anti türkçe kullanan var diye...
Hepinizi seviyorum... Her şey için Thank You...!
sevgili oklavuz, konuya ilk mesajimdan sonra herhangi bir mesajim olmadı.. ki ingilizce konusundaki mesajı ben değil, binyaTisa atmıştı.. kimseye fırça atma gibi bir üstünlüğüm yok, ki mesajımda sana fırça atar bir kelime yok.. sadece bu konuya biraz daha dikkat etmen gerektiğini vurguladım.. sert bir dil olsaydı sonunda olmazdı... dediğim gibi anti-türkçe konusunun benle alakası yok..

son yazdığın 2 iletiye böyle tepkiler gelmesi üzmemeli bence seni, hatalarını anlamalısın.. sonuçta hepimiz hatalar yapıyoruz, toplumun bundan duyduğu rahatsızlığı dile getiriyor.. bi nevi oto-kontrol..

sonuçta ben bu mesaja "ben yazmadım, düzgün oku!!" gibisinden bir tepkide verebilirdim ama vermedim, çünkü toplumun bütünlüğünü korumak açısından hoşgörü şart..

verdiğin ılımlı tepki için teşekkür ediyorum.. iyi günler diliyorum..

_blog : www.interaktifhareketler.com - "memleketten advergame havadisleri"
automatisch şu an çevrimdışı  
Old 18.11.2004   #9 (permalink)

oklavuz's Avatar

ki ingilizce konusundaki mesajı ben değil, binyaTisa atmıştı..

Öncelikle teşşekkürler... Mesajımı tekrar okudumda haklısın türkçe olayı senden gelmemiş kusura bakma dikketimden kaçmış, bir anlık dikkatsizlik... (Alıntıyı yanlış yapmışım, ama bi türlü silemedim...)

Mesaj oklavuz tarafından 18.11.2004 (20:54) yeniden düzenlendi.
oklavuz şu an çevrimdışı  
Old 18.11.2004   #10 (permalink)

oklavuz's Avatar

Alıntı:
hellfire tarafından gönderilen mesaj:
ki ingilizce konusundaki mesajı ben değil, binyaTisa atmıştı..
Öncelikle teşşekkürler... Mesajımı tekrar okudumda haklısın türkçe olayı senden gelmemiş kusura bakma dikketimden kaçmış, bir anlık dikkatsizlik...
oklavuz şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

basladi , domainler , destekli , karakter , turkce

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 00:09.