|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Türkçe karakter destekli domainler başladı !!
bilmem biliyormusunuz, forumumuzda arama isminde bir kısım var. bu kısımdan arama yaparak zaten açılmış olan konuları tekrar açmıyoruz (ki türkçe karakterli domain arama sonuçları)
öncelikle aramaya inanalım.. yani 2 ölç 1 kes..(2 ara 1 yaz)
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
oklavuz kardeşim bilmiyorum karıştırmış olabilirsin ama burası genel olarak türkçe konuşan, Türk olan veyahut da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan insanların Türkçe ile anlaşmaya çalıştıkları bir forum.
karıştırmış olmayasın diye uyarmak istedim... Yukarısı ahkam, burası öneri: "üzgünüm, kusura bakmayın" vb. olabilirdi. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Adana/TR
|
Hellfire dostum, uyarın için teşekkür ederim fakat benim hiçbir zaman böylesine ciddi forumlarda özellikle bir gerginlik çıkartma arayışında olmadım. Fakat bir iletiyi (doğrudur daha yazılıp yazılmadığına bakmadan) yazdım. Bir fırça yedim. Bana yaptığın eleştiriyi olgun bir kişi olarak kabul ediyor başımın üzerine koyuyorum fakat ilk önce sana kullanıcı adını (ingilizcesi = nick name) hatırlatmak istiyorum. O zaman bir kampanya başlatalım herkes kullanıcı adını tğrkçe yapsın, ayrıca hiç dışarıya çıkmayalım, şöyle bir dolaş hem hava almış olursun, ne göreceksin biliyor musun? Her taraf ingilizce tabela ve isimlerle dolu Yanlış anlama sana kızdığımdan falan değil ama yazdım son yazdığım 2 iletiye böyle tepkiler gelmesi beni üzdü sadece. -ki ben böyle tepkiler üzerine reyting sağlayacak biri değilim ve olmama da-
Uzun lafın kısası zamanım olsa forumu şöyle taramak isterdim ne kadar anti türkçe kullanan var diye... Hepinizi seviyorum... Her şey için Thank You...! |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Bir hatam olduysa özür dilerim... Birbirimizi kırmaya değer mi hiç? Herkese sevgiler... Ama bu arada belirtmek isterim, rumuzlarımızı türkçeleştirme konusuna nasıl bakarsınız, bilmek isterim...
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Alıntı:
olmazdı... dediğim gibi anti-türkçe konusunun benle alakası yok.. son yazdığın 2 iletiye böyle tepkiler gelmesi üzmemeli bence seni, hatalarını anlamalısın.. sonuçta hepimiz hatalar yapıyoruz, toplumun bundan duyduğu rahatsızlığı dile getiriyor.. bi nevi oto-kontrol.. sonuçta ben bu mesaja "ben yazmadım, düzgün oku!!" gibisinden bir tepkide verebilirdim ama vermedim, çünkü toplumun bütünlüğünü korumak açısından hoşgörü şart.. verdiğin ılımlı tepki için teşekkür ediyorum.. iyi günler diliyorum..
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
ki ingilizce konusundaki mesajı ben değil, binyaTisa atmıştı..
Öncelikle teşşekkürler... Mesajımı tekrar okudumda haklısın türkçe olayı senden gelmemiş kusura bakma dikketimden kaçmış, bir anlık dikkatsizlik... (Alıntıyı yanlış yapmışım, ama bi türlü silemedim...)
Mesaj oklavuz tarafından 18.11.2004 (20:54) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
kusura bakma dikketimden kaçmış, bir anlık dikkatsizlik...
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!