Zoque.Forum
»
Karegen.com ??
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Re: Karegen.com ??
ciddi anlamda karegen in hizmet anlayışının ve kalitesinin düştüğünü düşünüyorum, son 10 gündür akşamları ne karegen e ne kendi siteme giremedim, ve attığım maillere henüz cevap alabilmiş değilim. umarım kısa zamanda toparlanırlar, işin ilginci ADSL kullanıcıları belirli zamanlarda giremiyor karegen tabanlı sitelere, sabancı telekomun dns lerini girdiğinizde problem çözülüyor evet ama ziyaretçilerinizin de bu ayarı yapması gerekiyor, neden sadece karegen de var bu problem o da ayrı bir tartışma konusu ya neyse ...
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
Alıntı:
sabahtan itibaren zaten sorun düzelmişti.. sanıyorum ki sırayla mailleride cevaplıyorlar şu sıra..
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bende artık OMNIS veya NATRO ya geçiş yapmayı planlıyorum benimde 5-6 domain/host var karegende gerçekten karegende dns problemleri oluştu son zamanlarda istediğim zaman açmıyor vs.. vs.. ama omnis iyi gibi.. natroyu denemekteyim şu anda ama bakıcaz..
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Karegen önceden (4-5 sene önce) çok sağlamdı, özellikle müşteri hizmetleri konusunda. Kaç defa yaşadığım problemler için cep telefonumdan arayıp durumu detaylı şekilde bilgilendirdiklerini hatırlarım. Amma velakin aynı dönemlerde talihsiz bir hacking vakası vuku buldu, bunun üzerine bir de en son yedeği haftalar önce aldıkları ortaya çıkınca müşterilerinin çoğunu (ben dahil) kaybetti.
Şu sıralar seyrek de olsa "eski tayfa bir arada", "süper özellikler koyduk" gibi mailler atıyorlar. Ama maalesef en sevmediğim şey olan emaillerin altında "bu email şu sebepten gönderilmiştir, bir daha almamak için tıklayınız" yazısını koymuyorlar.
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
|
kısa bir süre önce, türk Telekom'dan bir yazı gelmişti, "IP adresi değişikliği" ile ilgili. muhtelem bir IP bloğunu tümden değiştirilmesi gerekmekte id,. firmamız da, IP adresinin değiştirilmemesini, birçok müşterimizde bu IP'nin olduğunu, VPN benzeri bağlantılarda kullanıldığını bildirdik. gelen cevap ise;
Alıntı:
iyidir/kötüdür bilemem, ancak bu gibi şeyleri de gözardı etmemekte fayda var ![]()
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: --
|
Merhaba amatör bir web tasarım ilgilisi olarak uzun yıllardır host firmaları arasında gezmiş birisiyim
domain tescil hizmetinde karegen.com u herkeze tavsiye ederim hosting olarak karegeni hiç kullanmadım ancak bir aralar var olan ilknet le tanıştım ilknete gelene kadar ne firmalar gördüm yada firma gibi gördüm ![]() şu son aylardır dataxi.com dan host hizmeti alıyorum teknikdestek harika onları ilgilendirmeyen tasarım sorunlarıma bile yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptılar fatura istiyorum diye ayrıca belirtmemede gerek yok ![]() istememe gibi şansım yok ![]() sunucuya erişimde şu ana kadar bi problemim olmadı umarım bundan sonrada olmaz Ve en güzeli telefonları açıyorlar ![]() eheh ![]() |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
şimdi meraktan soruyorum. son zamanda pek popüler dreamhost dururken neden dreamhosta oranla pahalı olan karegen ya da diğer host firmalarını tercih ediyorsunuz?
bu tercihte Google'ın türkiye'deki serverları serp sonucunda önde çıkartması gibi iddialar mı etkili ya da yurt içi host tercihinizin nedeni ne? yurtdışı bir çok firma hem ucuz hem de kaliteli hizmet veriyor bildiğim kadarıyla. acaba diyorum benim kaçırdığım bir şeyler mi var? |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Google indexlemesi ile hosting sağlayıcı arasında hiçbir bağ olduğunu sanmıyorum. Dreamhost konusu biraz reklam yapar gibi olmuş Ama açıkçası hosting firmamdan memnunsam yılık 5-10$ fark için macera aramam. Tabi ufak bir proje için de olsa mutlaka denemek gerekir bir B planı için.
imzaya sponsor Mesaj s5prin tarafından 25.02.2007 (01:30) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Alıntı:
Google indexlemesi ile host arasında bir bağ olduğunu ben de sanmıyorum ancak o tarz birşeyler okuduğumu hatırlıyorum. Dreamhost konusunda reklam yapsam refer verirdim bir de dreamhostun reklamı bana kaldıysa vay hallerine Cevapladığın için teşekkürler... |
||
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!