Zoque.Forum
»
Karegen.com ??
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: 4A
|
Re: Karegen.com ??
Demek karegende pek bir değişiklik yok... 1 yıl önce, uygun bir hosting firması arıyordum. Çeşitli nedenlerden karegeni denemeye karar verdim ve aylık ödeme yapıyordum... Bir gün arkadaşa göstermek için siteme girince karegenin ne kadar yanlış bir seçim olduğunu anladım. site hacklenmişti ve sonradan öğrendiğime göre sorun ben de değil, host hizmeti aldığım firmadaydı, hatta hackleyen şahıslara ulaşıp bunu doğruladık
![]()
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
hosting seçerken aşağıda karşılaştırma yapan siteden bakarak seçtim:
http://www.hostingspeeds.com/index.p...&order=overall Aslına bakarsanız karşılaştırma yapan pek çok site buldum ama en çok bunu beğendim. Diğerleri bana tarafsız gelmedi. Nereden reklam alıyorlarsa onu öneriyorlar. Mesaj erdinç tarafından 02.03.2007 (17:23) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Alıntı:
Mecburen üzerimize kalan bir sitede başımıza gelen hack olayından sonra hem siteyi kodlayan hem de barındıran arkadaş siteyi bizim hacklediğimizi düşünüp telefonda dövmeye kalkmıştı en azından karegen sorumlulğu üzerine almış. |
||
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
2-3 yıl önce karegen ile alışverişim oldu ancak beğenmediğim için (müşteri hizmetleri, ek hizmetlerdeki tutarsızlık vs..) başka firma arayışına girdim. Natro'yu buldum.
Bu hack meselesinde karegenin en azından sorumluluğu üzerine alması ise şaşırtıcı / sevindirici zira natro'da haşa böyle bişey yoktur. Ne olduysa siz yapmışınızdır. Natro titanyum kaplama ultra müthiş hostingdir (!) Klasik cevapları vardır. Mesela natro'ya mesaj gönderin : "ayakkabı çekeceğimi kaybettim bulamıyorum" diye. Size cevap yazarlar : "bahsettiğiniz konu incelenmiştir. Bir sorun bulunamamıştır" diye Alt tarafa da "tövbe neunzubillah" butonu koymaları güzel hizmettir. Ben biraz dolmuşum galiba. Kusura bakmayın. Ama iyi yönleri ağır bastığından halen kullanmaktayım. (ya da daha iyisini bulamadığımdan (ben kendim bulamadığımdan (daha iyisi ve ucuzunu (ucuz etin yahnisi işte...)))) |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Yer: 4A
|
valla yaklaşım falan göremedim karegendeki sitem hacklenince...
müşteri hizmetleri sıfır, hatta parayı aldıktan sonra kimse müşteriyi pek sallamıyor, bir sorun çıkarsa İLLA biz sıkıştıracağız ki sorunu halletmek için uğraşsınlar...amatör bir müşteri olarak, işini gerçekten bilen Türk firmalarına o kadar para veremeyeceğim için işini gerçekten bilen yabancı hosting firmalarıyla çalışmayı tercih ediyorum... [karegen, işini bilen Türk firmalar arasında kesinlikle değildir] bir de utanmadan KDV almasını biliyorlar peki herhangi bir şekilde fatura yolladılar mı yok bu da yok... genel konuşayım, bir firma ya da biriyle ilgili bir anormal durum yakalarsam artık hiçbir şekilde güvenemem... ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!