Zoque.Forum
»
Karegen.com ??
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Re: Karegen.com ??
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: diyarbakır
|
dataxi.com faturayı siz sormadan adrese gönderiyor. önceleri dataxi müşteri hizmetleri çok iyiydi ancak son zamanlar da onlar da maillere cevap vermemeye başladılar. telefonla arayınca da özür diliyorlar. maillere cevap verilmemesinin sebeplerini araştıracağız diyorlar. bu arada ASP.net desteklerinde zamanla saçmasapan hatalar oluşuyor bilginize
|
|
|
|
|
|
#33 (permalink) | |
|
Yer: Bursa
|
Alıntı:
Parayı aldıktan sonra müşteriyi sallamıyor illaki sıkıştıracağız cümlesine katılmıyorum, Karegen'in işleyişinin ne olduğunu çok iyi bildiğimden çözülmeyen müşteri şikayetinin olmadığını adım gibi biliyorum. [karegen, işini bilen Türk firmalar arasında kesinlikle değildir] reklam olacaksa olsun Karegen Türkiyede alan adı tescil ve web bulundurma hizmetini ekbir yazılım (k.p.) kullanmadan online olarak gerçekleştiren tek firmadır. Utandamadan KDV alıyorlarda ne demek ?? Türk vatandaşı değilmisin sen, öğretmedilermi yol su olarak geri döneceğini ??? Fatura adresine ulaşmadıysa talep edersin bilgilerini iletirsin şu ana kadar yapmış olduğun alışverişlerin yapmış olduğun tarihlere ait (özellikle belirtiyorum hiçbir firma geçmişe ait fatura kesemez) faturaları adresine gelir. Eleştiriye evet, b.. atmaya hayır diyenlerdenim. Bu mesaj kişisel kimliğimle gönderilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Dryope, ben Esquivo'nun söylediği sözü o kadar sert yorumlamıyorum.
Çünkü fatura verginin beyanıdır. Bir şirket benim devletime ödediğim vergiyi devlete iade etmez ve bunu belgelendirmezse bu yasa dışıdır, kayıt dışıdır. Vergi adı altında devlet adına benden para alıp da bunu kayıt dışında tutar kendi cebine atarsa... Buna verilen adı telaffuz bile etmek istemiyorum. Bu yazdıklarım elbette ki karegen'e değil genel bir yanlış tutuma karşıdır. Çünkü karegen'in müşterilerine fatura gönderip göndermediğini bilmiyorum. Ancak ben de fatura alamayanlardanım. Ama kim bilir belki postada kaybolmuştur. Bu onları karalamamı gerektirmez. Tabii aksi de düşünülebilir... |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
Alıntı:
|
|
|
|
#36 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Zoque,
Firma ile olan bağlantım değildi bunları yazdıran, Karegen.com müşterisinin herhangi soru, sorununun çözümleneceği nokta sitenin iletişim bilgilerinde yer almakta, ben daha önceden de belirttiğim gibi sevdiğim bir firma, kurum, kişiye gerçek dışı yazılar yazıldığında (damarıma basıldığında) her insanın yapacağı gibi tepki veriyorum. Başka bir internet sitesinde zoque, bildirgec yada sevdiğim herhangi bir site hakkında gerçek dışı birşey yazıldığında tepkim farksız olacaktır. İnternet dünyasında yazılanlar tükenmez kalemle yazılmaktadır arkadaşlar, yazdıklarınızın doğru bilgilendiren, fayda sağlayan (kötü ise bu kötüdür demekte fayda sağlar) yazılar olmasını nacizane bir internet kullanıcısı olarak rica ediyorum. Herkese teşekkür ederim. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!