Zoque.Forum
»
Karegen.com ??
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
Re: Karegen.com ??
benim yaklaşık 5 sitem karegen'de ve cuma gününden beri sorun yalşıyorum aynı şekilde..
günde 2 yada 3 saat sorunsuz erişebiliyorum.. haftasonu attığım maile cevap gelmemişti, bugün şanseseri karegen.com açıldı, sitedeki erişim formuyla mail attım, gelen cevap oldukça garibime gitti.. Alıntı:
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
karegen'de son 15-20 gündür sorunlar devam ediyor.. bir sorun var ama nedir..
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
hosting tartışmalarında "En iyi hosting budur!" sözlerinin kurbanıyım ben de. Bir müşterimin hostingi burada. Türkticaret.net'i beğenmiyorduk alternatif buydu ama son aylarda TürkTicaret hiç takılmazken Karegen çılgınca uçuyor, çöküyor, haklanıyor. Memnun muyum? Hayır. Keşke böyle olmasaydı. Fiyat olarak ve sistem olarak daha gelişmişti. Ama açılmayan bir sitenin hesabını nasıl vereceğim? Mesele bu değil mi?
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
ya şimdi çok biliyormuşum gibi ahkam kesmek istemem ama, zannediyorum ki en iyisi diye bir şey yok. her firma; kuruluş, yükseliş, gerileme ve çöküş gibi devirlerden -sırasıyla veya karışık- geçiyor. galiba en doğrusu, elbetteki geçmişi de hiçe saymadan, günün en formda firmasıyla kısa süreli anlaşmak. en azından benim izlemeyi planladığım strateji bu. sonraysa, duruma göre alternatifler değerlendirilir.
bilmiyorum ne kadar doğruyum.... |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
karegen gene de iyidir listesinde heleki ismi geçen diğer şirket türkticaret.net olunca.
karegen de hiç olmazsa insan olduğunuzu ve hizmet aldığınızı farkediyorsunuz. benim 10'dan fazla hostum orada ve en az 20 domainim (nasıl oluyorsa en az girip saymaya üşendim öyle bir çırpıda silinmiyecek işler yapıyor arkadaşlar. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Aslında benim anladığım hostingten beklentiniz. Benim beklentim her zaman sağlam hızlı açılma ve sabit disk + bandwith olarak çok sıkışık olmaması. TürkTicaret.net demem bundandı. İçerik sitelerinde resimler çok yer tutuyor. Bu nedenle benim için tercih etmek gereklilik oluyor.
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
ben de çok yakın zamanda host firmamı degistirip, bütün domainleri karegen'e taşımayı düşünüyordum. şimdi biraz kafam karıştı. sanırım beklesem iyi olacak
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!