Zoque.Forum
»
hosting - vbulletin destek!
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
hosting - vbulletin destek!
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: hosting - vbulletin destek!
hosting satan veya ezboard gibi kişiler/kurumlar için Vbulletin üzerinde çalışacak bir hack (mod) geliştirilmişti ancak Vbulletin geliştiricileri bunun bedava dağıtım anlamına gelebileceği için dağıtımını engellemişlerdi. Vbulletin forumlarında ilgili konuya buradan bakabilirsiniz.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
cevaplar icin tesekkur ederim arkadaslar,baska bi sorum daha olacak,yeni konu acmaktan burada sormayi tercih ettim,elime bi tane Vbulletin forum gecti(.zip icinde),bunu kurmanin ne gibi zararli olabilir?yani sirket beni yakalayabilir mi?yada hosting bunu ucretsiz oldugum icin ilgili dizini silebilir mi?
160 dolar , bir ogrenci icin ciddi bi rakam,bu lisans islemlerini paylasilabilir mi? yani forumdan 10 15 kisi alacak diyelim,ortaklasa alinabilir mi ve bu yapildiginda sorun cikar mi? |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Elinize geçen zip'i kurmanız elbetteki yasal değil. Vbulletin isterse size karşı dava bile açabilir bu durumda. Elbette ülkemizde lisanssız Vbulletin kullanan onlarca site var ve yakalanmamışlar. Ama benim de anlayamadığım şey neden illa Vbulletin kurmak istiyorsunuz? Vbulletin kadar olmasa da, işinizi göreceğini tahmin ettiğim birçok bedava forum dururken neden paralı olan Vbulletin'e yöneliyorsunuz?
Tavsiyem http://www.hotscripts.com adresinde Bulletin Board yazıp PHP kategorisinde arama yapmanız emin olun çok güzel bedava forumlara rastlayacaksınız. Ayrıca çok bilinmeyen bir forum çekerseniz phpBB kullanan çoğu siteden de ayrılmış olursunuz ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
tek forum ortaklaşa alılıp kullanılabilir tabiki.
ama her bir miktar para veren herkesin bir kopyasını alıp başka bir forum olarak kullanmasının ne demek olduğu gayet açık değil mi. 160$ çok deyip böyle bir yol seçmektense ücretsiz pek çok alternatiflerinden birini kullanabilirsin. (hatta bu forumda da adı geçen pek çok özelliği olan "Kebap" gibi türkçe forumlar da var.)
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Eğer yapacağın iş ciddi bir iş ise hiç başka foruma bakmanı tavsiye etmem. kıy paraya al vbulletini. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Neptün
|
Eger ASP düşünürsen WebWizGuide forum u kesinlikle öneririm bir cok ozelligi var. Ayrıca yaptığım değişiklikler ile de ana sayfada forum listelemesini Vbulletin'daki guzellikler ile donattim. Ornegin son gönderilen kategori mesajinin listelenmesi gibi. Eger WWF kullanmaya karar verirsen bu degisiklikleri yapmanda yardimci olurum. Ayrica yakinda 8.0 versiyonu cikacak ve bir cok yeni guzel ozellik geliyor. Ornegin suan bulunmayan alt forum ozelligi gibi. 7.9 versiyonu sitemdeki forum bolumunde kurulu istersen inceleyebilirsin. Bu arada WWF nin ücretsiz versiyonunda en altta dikkat çekmeyen 1 satırlık bir WWF yazısı çıkıyor. Ücretli versiyon olarak özellik farki yok.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
@dreammania:
$160 olan süresiz (owned) lisans, $85 ile senelik (leased) lisans satın alınabilir, uzun vadede daha fazla gözükse de sizin durumunuza uyabilecek bir çözüm olabilir. @ZuLuuuuuu: Vakt-i zamanında ben de uzun süre lisanssız kullanmıştım, (2.3.0 sürümünü) e.posta ile uyarmışlardı ancak sonrasında hiçbir işlem gerçekleşmemişti, 3.0 serisinden sonra lisanslıyım, oldukça da memnunum. ![]() @Visual: 1 tane lisans ile sistemlerine 3 tane e.posta adresi tanıtılabiliyor ve bu e.posta adresleri ile her türlü imkandan yararlanılabiliyor, yani aralarından 3 kişi seçip (ki teknik kısımlarla ilgilenenlerin olması daha mantıklı) onlara güvenmeleri de bir seçenek olabilir. ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!