Zoque.Forum
»
Reseller ya da Shared Hosting
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: AntaLya
|
Re: Reseller ya da Shared Hosting
resellerzoom.com un özellikle budget paketleri ilgimi çekti gerçekten..
Ancak merak ettiğim genel bi soru var kafamda, böyle yurtdışında host edilen sitelerin açılma/yüklenme hızlarında bariz bi yavaşlık sözkonusu mudur? Birde resellerzoom özelinde budget paketi için merak ettiğim bir şey, eklenen her domaine kendine ait mail adresleri verilebiliyor mu?
|
|
|
#33 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Yurtiçindeki DC lerde barınan siteler Yurtdışındakilere göre daha hızlı açılır.
Telekomun Yurtdışı bağlantılarında meydana gelen arızalardan dolayı siteler kapalı kalmaz, ama yurtdışına göre özellik ve fiyat bakımından yetersiz gelebilir, fiyatlar pahalı aylık trafik vs. limitleri azdır. ![]() Saygılar. |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Arkadaşlar konuyu hortlatmak istemem ama yeni başlık açıcağıma burdan sorayım dedim..
Yazılım firmamıza windows dedicated sunucu kiralamak istiyoruz. Yerli veya yabancı firma varmı ve bilgi ve birikimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
FikretAkın konuyu hortlattığın iyi oldu zira ben de aynı şeyi yapmayı düşünüyordum
![]() 1.'si mediatemple'in windows server 2003 sunucuları var mı yoksa sadece linux tabanlı mı ben sitelerinde sadece linux görebildim. (epey karışık geldi site bizim host firmalarının tarzlarına hiç uygun değil )2. resellerzoom için görüşleriniz neler ? araştırdıklarım arasında en makul görünen o geldi gözüme.. Fikret arkadaşa tavsiye olarak da : şu an natro'yu bırakmayı düşündüğüm için host arayışına girdim ve yerli firmalar arasında istediğimi bulamadım. Ama yerli firmalar arasında kesinlikle kötü tecrübe edindiğim firmalar sırası ile : 1- websahibi 2- sadecehosting 3- karegen 4- agora hosting 5- natro saygılar... |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
|
Resellerzoom yüksek uptime oranlarıyla çok iyi sunucular barındırıyor yanlız kullanıcı sözleşmesindeki bazı detaylarda belli kısıtlamalara gidilmiş
Sistem yükü benim sucumda işlemci kullanımı %3 bellek kullanımı %30 (4gb) civarlarında, bunlar iyi değerler bana göre. Yaşadığım tek sorun, anlamadığım bir şekilde ftp ile dosya gönderiminde ilk 4-5 dk nın ardından bağlantı düşüyordu ve belli bir süre bağlanamıyordum, belki şuan bu problemde çözülmüştür zira ekip çok hızlı müdahale ediyor. Eğer budget harici planlardan alırsanız WHM-Autopilot yazılımını ücretsiz veriyorlarmış, eğer hostingi kendiniz kullanmak yerine satmayı düşünürseniz işinizi çok kolaylaştıracaktır fakat biraz araştırmayla cpanel api ile kendi kontrol yazılımınızı da yapabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Resellerzoom'dan çok ucuz fiyatlara bugdet paket alındığını ama bunların da CPU kullanımı gibi kısıtlamaları olduğunu duymuştum. Yalnız benim almak istediğim paket windows one yıllık 400 ytl'ye yakın bir paraya geliyor.
Bu paketle ilgili sözleşmelerde ya da satın alma öncesinde olmayıp da sonradan yaşanan CPU kullanımı vs. gibi kısıtlamalarla ya da başka sorunlarla karşılaşanlar oldumu aceba ? Alıntı:
Son olarak da resellerzoom için diğer firmalarda olduğu gibi indirim kuponları var mı ? Teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
|
WHM-Autopilot kısaca, whm kullanmadan hosting paketleri oluşturup, kullanıma açabileceğiniz, ödemeleri takip eden, süresi dolan hesapları askıya alan oldukça detay bir hosting yönetimi yazılımıdır. PHP, MySQL ile LINUX sucularda kullanılır çünkü CPanel ve Plesk7 - Linux uyumludur. Daha ayrıntılı bilgi için web sitesine bakabilirsiniz zira marifetleri hiçte azımsanacak gibi değil.
Resellerzoom firma olarak zaten fiyatları çok uygun tuttuklarından herhangi bir pakette iskonto yapma gereği duymuyorlar. |
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Diğer firmaları deneyen arkadaşlar konuyu güncel tutarlarsa sevinirim. Bir arkadaşım resellerzoom'dan budget two planını aldı ve memnun olduğunu söylüyor. Ben de şu anda yaklaşık 10 aktif site için (Toplam hit 10000'i geçmez) reseller almayı düşünüyorum. Sizce hangi firmanın hangi paketini tercih etmeliyim?
|
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!