»
e-ticaret hosting
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: e-ticaret hosting
Benim direk bir cevabım bulunmasada ne tip bir sistem aradığınızı yazarsan daha rahat cevap verebilirler.
![]() Yani Windows üstünde ASP/ASP.NET veya Linux üzerinde PHP bir sistem mi olacak? Linux olacaksa SSH-Root Access gibi hizmetlerinin olmasını istiyor musun, ASP/ASP.net ile çalışacaksan mssql veya MySQL olsun mu yoksa ms access ile mi kullanacaksın... gibi soruların cevaplarını yazmalısın bence. ![]() Ayrıca işin içine farklı boyutlarda giriyor, güvenlik en önde geliyor tabi ki ve bunun yanında mesela Türkiye'de olan bir sunucudan bu hizmeti alırsan olası saldırılarda hosting şirketin mahkemeye kanıt-delil sağlayabilmeli. Yurtdışından olupta hosting firması etliye sütlüye karışmazsa veya mahkeme kabul etmezse zor olabilir. Tabi bu mahkeme durumu istenen birşey olmasa dahi her türlü şey gözönüne alınmalı. Bana kalırsa elinizdeki sistemin özelliklerini, sitenin genel-örnek istatistiki verisine göre gereken ihtiyaçları, olası durumları göz önüne almalısınız... İyi Günler
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Re: e-ticaret hosting
Ben genel olarak herkes çeşitli sistemler üzerine yazsın diye düşünmüştüm ama ömer benim olayıma kanalize etti konuyu, madem öyle yazayım hemen;
1. ASP ile yazdığım sistem MS Access, MySQL ve MSSQL kullanabiliyor, 2. SSL şart mı değil mi hala merak ediyorum, 3. İçerisinde 2000 den biraz fazla ürün olması planlanıyor, 4. Garanti Sanal Pos kullanılacak (güvenlik açıkları nedeniyle ortak ödeme sayfası kullanılmayacak), 5. Biraz önce konuştuğum bir yetkili sayesinde sanırım XML tabanlı bir ödeme paneli daha hazırlayacağım, 6. Öyle ahım şahım bir trafik de beklenmiyor, |
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!