|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
dedicated arıyorum
Forumda aradım ama istediğim gibi bir cevap bulamadım. Pek pahalı olmayan, yurtdışı menşeili windows dedicated kiralayabileceğim bir yer var mı acaba bildiğiniz? Elbette vardır. Var evet, bir sürü ama tırı vırı firma var ama güvenemiyorum, linux sunucu alıp VMWARE ile üstüne windows server lardan birini kurup al sana win server diye satıyorlar. Söylemek istediğimi sanırım anladınız. Teşekkürler.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: dedicated arıyorum
sağda solda boğuşmana ne gerek var www.sagonet.com slogan gibi oldu
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
@cgencer in de dediği gibi evet ev1 sağlam bir yer. (yanlış bilmiyorsam dünyada en çok server barındıran datacenter ev1'in)
trafik yoğun olacaksa www.fdcservers.net i kullabilirsin, direk cogent ve yipes omurgasına bağlılar ve sağladığı imkanlara göre fiyatları çok iyi. bir de http://www.hosteurope.de var, bunu denemiş değilim tavsiye ediyorlar genelde.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben Layeredtech'i kullanıyorum, fiyat/performans açısından iyi ama tamamen self-managed bir hizmet. Ev1 sunucuları genel olarak iyi, fireslayer firewall desteği de ddos vb. ataklarda çok başarılı deniyor. Alman menşeili 1and1.com da hem ping değerleri hem de desteği ile iyi olarak bahsediliyor.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!