Zoque.Forum
»
domain kurtarma
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
domain kurtarma
Bugunlerde bir domain expire olunca bazi firmalar hemen satin aliyorlarmis.Sonra da teklifler en az 200 dolardan başlıyor.
Benim de bir domian boyle durumda.Zamanında yenileyemdik.Simdi yakinda aciga cikacak dedi.Ben bu domaini kaptirmamaliyim.Kaptirmamak icin neler yapmaliyim ? Bana bu domain expire olunca haber verebilecek siteler varmi ? |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
Re: domain kurtarma
Aynı durum başıma gelmek üzere, bugün bi domainimi kaybetmek üzereyedim ama sanırım kurtardım..
Bu konuda bana Google Alert yardımcı olmuştu bir keresinde. Bulunacak veri olarak adresini xyz.com ve xyz şeklinde gir. Yakında süresi dolacak domain listelerinde görüp seni uyarabiliyo.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
http://www.snapnames.com/
domain silindigi anda adamlar sizin adiniza aliyorlar. tabi soyle bir risk de var domain silinmeyebiliyor. ilgili kurulus expired olsa bile domain i kurtarabilir. 1 gun gecikmeyle ben hallettigimi hatirliyorum. domain'in kayitli oldugu firmayla irtibata gecin. 5$-10$ daha fazla verip domain inizi kurtarabilmek ihtimaliniz yuksek. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
valla domaini kendine geçirmeşse şayet yapacak bişi yok, çünkü sana zaten yeniden register için 2-3 ay ek süre veriyolar bu zamanı değerlendirmidekçede başkası alabiliyor...sonuç olarak yapacak bişi yok
![]() |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: 4A
|
arkadaşlar kusura bakmayın bu işlere yeni gireceğim fakat gözümü korkuttunuz aldığımız domainin suresi dolmaya yakın uzatma şansımız yok mu ki ?
|
Zoque'a hoşgeldiniz!