|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: türkiye dışından domain almak.
valla karegen iyi tabi ama ben son 1 yıldır godaddy ile çalışıyorum...sanal kart üzerinden alışveriş yapıyorum.DNS değişiklikleri 5 dk içinde aktif oluyor, bedeva yönlendirme var hemde doman gizli olarak bunu çogu firma karegende dahil olmak üzere parayla yapıyor... bana kalırsa godadyy... |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
türkticaret ten uzak durmak en temizi... herhalde güzel bir tecrübesi olan da yoktur. şiddetle bu şirketi tavsiye ediyorum... hostbul'a da gir bak adamlar hakkındaki yorumlara inanılmaz etkileyici... http://www.remotemach.com
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: İzmir,İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Problemsiz ve ICANN 'lı olsun, 3 ün 5 in lafı olmaz diyenler için godaddy.com sorunları çözümleri ve telefon destekleri tek kelimeyle kusursuz. Ki özellikle web ile ilgilenenlerin işlerini kolaylaştıracak bir sürü özelliğe sahip.
Mesela, en önemlisi domaini başka bir accounta gönderebilmeniz. Domainlerinizi gruplanırıp her gruba farklı bir admin verilip, farklı bir yönetim verilmesi vb. gibi diğer firmalarda olmayan bir sürü fonksiyonu var. Kalite para ile satın alınamaz. Bunun dışında domainleri iyi takip ediyorlar. Mesela, bir kaç gün önce elime ulaşan bir mail. Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
alda gör sonra bak neler oluyo ben 3-4 ay evvelsine kadar onlarla çalışıyordum...öyle kötü hizmet varki çalışmadan anlamazsınız...adamların parmagı serverda sanki en ufak bişide reboot!... daha server yönetimi bilmeyen kişiler domain gibi çok hassas bir unsurda kesinlikle güvenilir olamazlar...server konusunda denemekten bişi kaybetmezsiniz, en azından başka bir servera geçmeniz en fazla 10 saatiniz alır ama domain için kesinlikle önermiyorum...Hem hostbul un tarafsız olduguna bu işin içinde olan yüzlerce kişi katılmıyor bunuda aklınızda bir köşeye not edin.Paranın hüküm sürdüğü ve sadece reklamdan oluşan onlarca remotemach accountunun oluşturdugu bir listenin ürünü o okudukların...Şahsi fikrim, 2-3$ fazla para ödeyerek işinizi saglama almanız.Zaten tr deki birçok firma sizin online yaptıgınızı sandıgınız birçok domain işlemini onlar manuel yapıyorlar
|
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Alıntı:
Ancak, "whois bilgilerinizin doğru olup olmadığını kontrol edin. Aksi halde ICANN kurallarına göre domain whois bilgileriniz yanlışsa ve bu ıspatlanırsa domain silinebilir. Ve ICANN bunu sene de bir kez mutlaka yapar." vs. gibi birşey yazıyor.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!