Zoque.Forum
»
Süper Hosting!
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Re: Süper Hosting!
arkadaşın dediği hosting gerçekten iyiymiş
http://www.hostbul.net/atlaspronet.net ayrıca bir turk hosting almadan mutlaka ugrayıp iyi mi kötü mü olduklarını çeşitli kriterlere göre takip edebileceğiniz bir adres: www.hostbul.net aynısının global olanı: www.webhostingtalk.com iyi çalışmalar.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İstanbul TÜRKİYE
|
bir zamanlar ben de hosting çözümleriyle hizmet veriyordum.Gerçekten eğer bu şekilde hazır template kullanan (hatta bu denli kalitesiz olarak "edit"lenmiş) hosting firmalarına dikkat edilmesi görüşündeyim.Ne alaka diyebiirsiniz belki ama bu işlerine karşı saygı ve işlerine verdikleri ehemmiyeti gösterir.
Bir de şu sıralar mt nin sesini çok duyar oldum.Bilgisi olan var mı? |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Aynı şey geçerli. Ya kendini tasarımcı zanneden kişiler birşeyler üretemediklerinden dolayı ya da marka bilinci olmayan müşterilerin isteği, tasarımcının da işi kaçırmamak adına kabul etmesi yüzünden kullanılıyor. Aslında bunun yerine kişinin daha iyi yapabildiği şeylere yönelmesi gerekir gibime geliyor. :^)
|
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Ben aynı şekilde düşünmüyorum.
bir sitenin içeriği ve verdiği hizmetin grafik tasarımıyla ne alakası olduğunu çözemiyorum. adamlar web firması değil ki. tasarım hiç yapmayıp tablo da kullanabilirlerdi. ama ucuz ve kaliteli olanı seçip template satın almışlardır belki. Bu onların tercihidir. web tasarım firmalarının template kullanmalarına ben de karşıyım. Ama bu bi hosting firması. ve web tasarımda iddialıyız gibi bişey de yazmamışlar aynı şekilde bi içerik sayfası da olabilirdi template kullanan. adamlar templateyi 30$ a satıyor. grafiker yaratıcı bir tasarımı en az 500$ a yapıyor. Yaratıcı tasarım gerektirmeyen içeriği olan bi site için verilecek 470$ ı gereksiz görüyorum. Ben de programcıyım program yazıyorum ama grafik tasarım yapamıyorum. yaptığım işlerde mutlaka bi tasarımcıyla ortak çalışıyorum. Ama kendime ait olan bir sitede hazır bir script kullanıyorum. onun için de grafiker bulup tasarım yaptıracak değilim ya. ben böyle düşünüyorum.
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Bence yanlış düşünüyoruz. Şimdi "web sitesi" olarak ele alıp "içerik-tasarım" ilişkisi kurmaya çalışıyoruz ama bu yanlış.
Düşünün ki televizyonlarda bir çok "tasarımla alakasız! ürünlerin" reklamları yapılıyor, fakat bu reklamlar, reklamı yapılan ürünün tasarım veya pazarlama ile çok yakından ilgili olduğu için mi varlar? Tasarım nedir? Pazarlama ve reklamcılık ne içindir? -Bu soruları yanıtlarsak, neden bir hosting firması özgün tasarım yaptırmalı diye söyleyebiliriz. Ben kendimce söyleyeyim, hosting firması bir hizmet sunmaktadır ve bu hizmeti internetten duyurarak satmaktadır. Bu satışların %85'inden fazlası internet üzerinden yapılır, yani satıcıyla direk karşılıklı etkileşim yoktur. Şimdi, hosting ne amaçlı kullanılır? -Depo (dosya-mail deposu, ftp...) -Yayın (web sitesi-portal) Ve tabi genel olarak yayın amaçlı kullanılmaktadır. Peki "web kanalıyla satış" yapan ve verdiği hizmetin amacı da "web kanalıyla iletişim" kurmak olan bir firmanın, öncelikli iletişim kanalını iyi pazarlaması gerekmez mi? Zorunluluk değildir ama pazarlamanın bir şartıdır. Bir örnek vereyim, Türk Telekom ADSL hatlarını arayınca "Alouğğ ne vardı?" diye cevap veren bir görevliyle karşılaşınca biz "olsun internet hizmeti iyi" mi diyoruz, yoksa "bu ne ciddiyetsizlik?!" mi diyoruz? İşte, pazarlama ve iletişimi ciddiye alan firmalar ne iş yaparsa yapsın, iletişim kanallarını kaliteli ve ciddi bir yapıda sunmalıdır. Bir web sitesi de böyledir. Ucuz ya da pahalı... bir firma yaptığı iyi her tarafıyla tam yapıyorsa ben alırım. ... Bu arada bir hosting firmasının "tek görevi hosting" olsaydı güvenlik sorunları olduğu zaman "biz güvenlik şirketi değiliz" diye cevap verme hakkına da sahip olurdu. Peki hal böyle iken neden bize "ben hosting firmasıyım, tasarımın, web sitemin ne önemi var?" demesini hoş karşılayalım ki?
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script |