|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Dreams
|
Re: dreamhost
Daha önce böyle bir başlığa zoque'de cevap yazmıştım ama bence fiyat performans bakımından www.exabytes.com oldukça güzel hizmet vermekte...
Saygılar...
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: Kocaeli & İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Yer: Dreams
|
Alıntı:
Saygılar...
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben her zaman olduğu gibi Vargonen (www.vt.com.tr) derim. hosting piyasası biraz sakat. Herkese güven olmuyor. Ama yaklaşık 6-7 senedir Vargonen'den dolayı başım hiç ağrımadı. Bazı müşterilerden dolayı çok çeşitli hosting firmalarıyla çalıştım. Ucuz olanlarından pahalı olanlarına kadar. İlginç deneyimlerim de oldu. Mesela Vargonen'e göre oldukça ucuz bir yer vardı. Müşteri ısrarla oarayı istedi. Yaptık siteyi, koyduk oraya. Herşey günlük-gülistanlık. Diğer müşterileri de oraya geçirmeyi düşündüm hatta. site sonradan popüler olup da hitler artınca delirdi. Yine Vargonen'e geri döndük.
Manhem ve Dolmakalem dahil şu an ilişkim olan tüm sitelerim Vargonen'de ve çok memnunum. Teknik desteği de çok hızlı ve başarılı. Fiyatları biraz tuzlu gelebilir ama performansı görünce değecektir. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Mesaj ba kubah tarafından 24.10.2006 (16:23) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Benim fikrim yabancı firmalarla çalışmakta fayda olduğu yönünde çünkü iyi performansa karşılık maddi açıdan da karlı oluyor yabancı büyük şirketlerle çalışmak.
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Dreamhost yaklasık olarak 8 ay kadar kullandım ; fakat memnum kaldıgımı soyleyemem ;
cok fazla siteye ulasamama problemi yasanıyor. Daha sonra resellerzoom.com bu firmaya gectim ve 5 aydır gayet memnunum ; cok iyi fiyat perf oranlı paketleri var. Ayrıca cok suratlı bir destek servisi var kısa surede anında cevap verip sorunu cozuyorlar. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!