|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: dreamhost
Her ne kadar template kullanan bir sitesi olsa da -ki sanıyorum bu yoğunluktan dolayı zaman ayıramamalarından kaynaklanıyor daha çok- bugüne kadar Türkiye'de kullandığım birçok hosting firması arasından en iyisi Liderhost. Hem temsilcilerine ulaşabilme kolaylığım ve çözüm bulabilme sürem, hem performansı hem de fiyatı nedeniyle fazlası ile memnunum...
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Dreamhostu asla ama asla tavsiye etmiyorum.
Eğer her sabah kalkıp sitenizi kontrol etmek istediginizde sitenizin açılmasını dakikalarca bekleyip sonra yardım sayfasından iletişim kurup adamlara derdinizi anlatıp sinirlerinizin bozulmasını istemiyorsanız dreamhost kullanmayın.Birbucuk aydır kurdugum foruma insanlar doğru dürüst erişemiyor, ne MySQL ne de PHP hatası var. demekki neymiş, "ucuz olana atlamayacaksın." |
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Ücretsiz olmasına rağmen şimdiye kadar ki performansından memnun kaldığım freewebdot var
pek çok ücretli host firmasına göre de özellikleri baya iyi hem windows hem linux server tercih edebiliyorsunuz sınırsız ftp,veritabanı ve mail hizmeti veriyor ticari olmayan işler için bence oldukça mantıklı. |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) | |
|
Alıntı:
20$a 20gb host verilir mi diyede soruyodum kendime, meğer veriliyomus , ama sonunu düşünemedim işte, şu an yeni bir host arayışı içindeyim, min 2-3 gb alan ,aylık 500mb-1gb arası bandwitdh, unix tabanlı yabancı hosting tavsiyeniz varsa, açığım. |
||
|
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||