|
|
#1 (permalink) |
|
dreamhost
böyle başlık açmak belki hoş değil ama zor durumda kaldım. 1 yıllık (mt) müşterisiyim ve sürem doldu. yeni bir hosta ihtiyaç duyuyorum ama çok çok memnun kaldığım (mt) ye devam etmeyeceğim çünkü dreamhost'un aşağı yukarı aynı özelliklerde olmasına karşın 30 YTL olduğunu öğrendim. gerçi bunu acemiblogcu'da tartışmıştık ancak bir de zoque forum'a danışayım dedim. zaten link aracılığıyla ulaşacağınız site de dreamhost'ta barındırılıyor ve sanki bana biraz yavaş gibi geliyor. (mt) den sonra asla tatmin olmayacağım korkusunu taşımaktayım kısaca. dreamhost kullanan ve deneyimlerini paylaşmak isteyenler varsa bu başlık altından devam edelim? |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Re: dreamhost
bizzat kullanmadım ama yabancı forumlarda duyduğum kadarıyla dreamhost'un servislerinden pek de memnun olmayan epey bir insan var. aslına bakarsan ben mt'den de pek memnun değilim.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
mt
.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
ben hosting hizmetlerim için RH 'ı tercih ediyorum, Türk firması, şuana kadar* daha kaliteli bi hosting denemedim.
yaklaşık olarak 2 yıldır kullanmaktayım, sadece 2 defa giriş yapamadım siteme. * mt 'yi daha önce denemedim, o yüzden bilmiyorum kalitesini
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
mt kadar paragöz, opsiyonlarıyla cebinizdeki son kuruşa kadar almayı amaçlayan ve özensiz başka biryer daha olduğunu sanmıyorum. Eğer salt HTML siteler yapacaksanız 3 ayrı yerden ucuz ucuz hosting alıp DNS tanımlarınızı ona göre yapın bu en mantıklısı. Veritabanıda ihtiva ediyorsa gene çözümler mevcut fakat o biraz daha ileri düzey çaba gerektiriyor. Tavsiyem mt gibi firmaların kutusuna aldanmamanız
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Bence Godaddy veya Brinkster fiyat/performans açısından hayli tatmin edici.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
www.sadecehosting.com derim, ben.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|