|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
DreamHost Delirdi!!
Amerikan firması dreamhost kafayı yedi arkadaşlar. Sabah hosting hesabıma login oluyordum bir de ne göreyim. 20 GB disk alanım 200 gb olmuş, bant genişliği kotası ise 2 terabayt olmuş. Dedim heralde sistemde bi yanlış var ama sonra ana sayfalarını ziyaret ettiğimde gördüm ki kampanya başlamış gerçekten bundan sonra dediğim gibi disk alanı 200 gb, BW 2Tb olcakmış. Bi de tek hesapta istediğiniz kadar domain host edebiliyosunuz. PHP,phyton,perl,shell,MySQL,ruby hepsi var. Dreamhost üyeleri promosyon kodu oluşturup dağıtabiliyor. Ben de herkes bu imkandan yararlansın diye hemen indirim kuponu hazırlattım. http://dreamhost.com/ adresine girip hosting hesabı almak isterseniz, promosyon kodu yazan yere ***kelimesini girin. Normalde 119$ olan yıllık ücret 39$ a düşecektir. 2 yıllık fiyat ise bu kupon koduyla 110$. Mesaj cihangir tarafından 07.10.2006 (11:12) yeniden düzenlendi. Açıklama: promosyon kodu cikartildi |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Re: DreamHost Delirdi!!
konu sahiplerine belli bir maddi cikar saglamayi amaclayan bu tarz konular kullanici sözlesmemize aykiri. yeni üye olmus arkadaslarin, kayit sonrasi gönderilen e-postada da belirtildigi üzere foruma yeni bir konu/mesaj göndermeden önce kullanici sözlesmesine okuyup buna uygun bir sekilde forum icinde hareket etmelerini bekliyoruz. daha dogrusu kullanici üye olurken buna uygun davranacagini da zaten garanti ediyorlar. bu yüzden daha ilk mesajlarinda kullanici sözlesmesine aykiri davranan kisilere, bizlerin de forum icinde tahammül etmek zorunda degiliz.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!