»
Diretcnic Domain Tescili
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Diretcnic Domain Tescili
Merhaba, İlginç bir sorunla karşılaştım, Directnic.com dan domain adı tescil ettim, sana world cardım ile. Domaini düzgün bir şekilde kullanmaya başlamıştım. Fakat bugun directnicde accountuma girmeye çalıştığım zaman, "Account locked due to credit card fraud" gibi bir msj verdi. Sanal world cardımı alışveriş sonrasında limitimi kapatmıştım. 1 hafta kadar kullandım ama bu sorun neden çıktı bilmiyorum. Kredi kartımdan 15$ çekilmiş ve iptal durumuda söz konusu değil. Directnice mail attım sorunumu bildirdim. Kredi kartından tekrar mı para çekmeye çalıştılarda benim alışverişimi sahtekarlık olarak ele aldılar anlayamadım. Bu gibi bir sorun ile karşılaşan oldumu aramızda? Ne gibi bir yol izlememi tavsiye edersiniz. Teşekkürler.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!