|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Domain kayıdı için bir öneri !
godaddy.com'dan yana olacak benim de önerim. 4 senedir falan kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı. Yanlış yaptığınız işlemler için ulaşırsanız hemen düzeltmeleri yapıyorlar; para iadesi ,domain yönlendirmesi gibi...
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Kütahya
|
Daha öncede sorduğum bir abimiz godaddy i tavsiye etmişti. İngilizcem iyi olmadığı için yanaşmamıştım. Peki ben Türkiyedeki bir firmadan domain aldım, icann listesine baktım firma ismi yok. Ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim.
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Her firmada sorun çıkacak diye bir şart yok tabii ki. Eğer ICANN'da yetkili olmayan bir firmadan domain almışsanız, öncelikle bir sorun çıkmaması için dua edecekseniz, sorun çıkarsa da o firmada iyi İngilizce bilen, herşeyden önce domain alımı, satımı, uzatılması, vs. gibi konularda sorunlar yaşamış ve tecrübeli olan birinin olmasına dua edecekseniz. Ayrıca bu domain işinde karlar çok düşük olduğu için (artık doları vazgeçtim, cent başında karlar ediliyor) domain'i bir yerden alıp size satan firmalar da herhangi bir sorun durumunda fazla ilgilenmiyor, çoğu firma zaten üç kuruş para kazandım bir de sorunlar ile mi ilgileneceğim diye düşünüyor.
Ayrıca domain aldığınız firmadan domain adı ile ilgili bir sözleşme almanız sizin faydanıza, en azından sorun çıkarsa ilgilenmek zorunda kalabilirler.
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: Kütahya
|
Alıntı:
Cevab için teşekkürler.
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Teşekkürler arkadaşlar domaini aldum godaddy'den. Umarım bir sorun çıkmadan da kullanabilicem bu sefer.
Arada domainim de mındar olmayacak. Bu hangi domaini aldığımı merak ederseniz.Şimdilik yapım aşamasında ama kısa sürede tamamen açıcam kısmetse. Ben YAPTIM !
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!